Zombieland: Double Tap - Rundă dublă (2019) online subtitrat

Zombieland: Double Tap
Zombieland: Double Tap – Rundă dublă (2019)

Marea majoritate a continuărilor sunt inutile, dar „Zombieland: Double Tap” se simte în mod special, mai ales ieșind la un deceniu după original.

Primul „ Zombieland ” din 2009 a fost foarte distractiv, cu echilibrul său strălucitor de gore și snark și o natură înfocată, auto-referențială. A fost un film cu zombi care știa că este un film cu zombi și a avut o explozie în fiecare sens al cuvântului încurcat cu tropele genului. Woody Harrelson , Jesse Eisenberg , Emma Stone și Abigail Breslin s-au bucurat de o chimie ușoară și de un nedorit. Întregul lucru a fost un aspect – o etapă în calea către succesul viitor pentru toată lumea, inclusiv regizorul Ruben Fleischer („Venom”) și scriitorii Rhett Reese și Paul Wernick ( franciza „ Deadpool ”).

Zece ani mai târziu, toți s-au întors (alături de scenaristul Dave Callaham ), dar este greu de găsit o justificare în întoarcerea la aceste personaje împietrite și la un teritoriu înfiorat. „Zombieland: Double Tap” este mai mult același, dar și mult mai puțin. Distribuția este mai mare, carnavalul este gnarlier și comedia este chiar mai meta meta decât înainte. Dar, în timp ce momentele individuale și secvențele de acțiune ar putea fi amuzante, efortul în ansamblu se simte ca un recidiv tepid. Recurgerea la rularea gag-urilor de la primul „Zombieland” rezultă în ceva mai mult decât chicoturi sporadice, iar personajele din centrul acestei noi aventuri nu s-au dezvoltat în moduri semnificative sau convingătoare.

Tallahassee (Harrelson), Columbus (Eisenberg), Wichita (Stone) și Little Rock (Breslin) s-au instalat într-o familie dinamică cât mai confortabilă, având în vedere că sunt sub atac aproape constant. Tallahassee este figura tatălui greoi, incorect din punct de vedere politic, Columbus și Wichita sunt păsările de dragoste jucăușe, iar Little Rock este sora mai mică și rebelă. Locuința lor este Casa Albă (acum înconjurată de gunoi și buruieni, așa cum vedem într-un festin grafic violent, slo-mo slay, în tonul neclintit al „Maestrului păpușilor” de la Metallica), pe care le-au transformat în mai mult casa plină de echipament sportiv, lumini de Crăciun, parafernalia pentru cultura pop și cutii goale de bere. (În timp ce râsele filmului sunt hit-and-miss, designul producției de la Martin Whist – a cărui lucrare inspirată include „Vremea rea ​​la El Royale ”- este o evidență consecventă.)

Columb ne explică încă o dată mediul și existența de zi cu zi a personajelor cu narațiune din perete, adesea ne scriu ceea ce în mod evident putem surprinde sau vedea pentru noi înșine. Regulile sale de supraviețuire apar în textul de pe ecran – cardio, nu ai încredere în băi, se bucură de micile lucruri din viață etc. – dar dispozitivul devine rapid obositor. Așa că faceți-i adesea amintirilor sale că știe că ne uităm la el și la prietenii săi într-un film, cu glume despre punerea la dispoziție a Milk Duds sau experimentarea „Zombieland Double Tap” în 4DX.

În cele din urmă, un alt personaj feminin ajunge sub formă de blondă, blonda Madison a lui Zoey Deutch , care a rămas în viață tot timpul acesta ascunzându-se într-un congelator Pinkberry din mall. În transpirația ei roz Juicy Couture și topul cu tancuri Von olandez, puiul ei vocal punctând capetele topului ei de la Valley Girl, Madison este mai mult o idee glumă decât o ființă umană. Însă Deutch este atât de irezistibil de adorabil și radiază atât de însorit de nepătat în această lume rece și sumbră, încât prezența ei oferă un răgaz binevenit.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 39m 2019 367 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar