You Should Have Left (2020) online subtitrat

You Should Have Left
You Should Have Left (2020)

Lucrând dintr-o nuvelă a lui Daniel Kehlmann (deși o privire curioasă asupra complotului sursei online dezvăluie câteva schimbări destul de importante), „Ar trebui să te lăsați” îl joacă pe Bacon ca scenarist pe nume Theo Conroy, care a devenit mai celebru din cauza titlului-apucător. moartea soției sale. A luat câteva prea multe pastile și s-a înecat într-o cadă, ceea ce a dus la un proces de mare anvergură împotriva lui Theo, acuzat că a contribuit la moartea ei. Theo și-a mărturisit întotdeauna nevinovăția, dar ca noua sa soție Susanna ( Amanda Seyfried) spune fiicei sale Ella (Avery Tiiu Essex), uneori oamenii cred doar acuzațiile. Susanna este o actriță și ceea ce ar putea fi politicos numit un non-personaj. În prima sa scenă importantă, Theo merge la platou și o aude filmând o scenă de sex. În drum spre casă, aceștia se prind astfel încât Susanna să poată face sex real cu soțul ei pentru a-și afirma bărbăția. Există un comentariu aici despre un bărbat mai în vârstă și o femeie mai tânără, pe care o vede doar ca obiect al ego-ului său, dar filmul nu face suficient pentru a-l despacheta. În schimb, zăbovește în aer ca un miros urât și este folosită pentru un subplot de gelozie, astfel încât Theo poate fi distras întrebându-se dacă o înșală.

Theo, Susanna și Ella trebuie să se îndepărteze de toate, așa că închiriază o casă retrasă în Țara Galilor. În timp ce această descriere poate contura imagini cu pășuni și oi, casa arată de fapt ceva mai mult din Los Angeles, cu linii elegante, iluminare la rece și pereți goi. Și bine, nu se potrivește. Din minutul în care trio-ul ajunge acolo, comentează cum pare atât de mult mai mare pe dinăuntru decât arată din exterior. Înainte de a se întreba dacă fiica lui are The Shining, Theo este atrasă într-o casă care practic joacă jocuri cu el. Uși deschise către scări care nu pot fi acolo; luminile se aprind și se sting de la sine; iar cineva a scris „Lasă-te să pleci acum” în caietul lui Theo. Desigur, el ar trebui să urmeze aceste instrucțiuni. Desigur, nu.

„Ar fi trebuit să plecați” ține cu conceptul lui Blumhouse de buget redus și, probabil, o recompensă ridicată, deoarece există o distribuție foarte limitată și un singur cadru major, dar această structură nu acoperă greșelile. Din nefericire, Koepp nu poate oferi casei personalitatea din Overlook și nici măcar rezidențele de la hiturile Blumhouse precum „ Sinistru ” sau „ Paranormal Activity”.“ Ideea că o casă s-ar putea juca cu spațiul și timpul este una creativă, însă Koepp este prea literal un cineast pentru a-l trimite pe „Ar trebui să fi părăsit” pe holurile suprareale de care are nevoie pentru a călători pentru a funcționa. Acesta este genul de film plictisitor care solicită ADR, în care Bacon spune „Acest lucru nu se întâmplă” pentru a transmite un sentiment de urgență care nu este transmis doar prin realizarea filmului. Totul aici se simte timid și lipsit de dinți, lipsit de adevărată atmosferă sau sperii autentice.

Chiar și Bacon pare pierdut, incapabil să vândă imediatitatea momentelor mai intense ale filmului, care oricum ajung prea târziu. „Ar fi trebuit să plecați” ar fi putut să funcționeze ca un episod mai strâns al unei serii de antologie, dar nu are aproape suficientă carne pe oase pentru o lungime de lungime. Dacă s-ar juca în teatre, s-ar putea să fiți tentat să plecați, dar probabil că veți fi acasă deja atunci când alegeți să îl opriți.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 33m 2020 300 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD
Informatie
Actori
  • Titlu original: You Should Have Left
  • Data lansari: 19-06-2020
  • Genul: Horror, Mister
  • Regizori: David Koepp
  • Evaluare: 0 votes
Background

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar