You Got Served - Ritmul străzii (2004) online subtitrat

You Got Served
You Got Served – Ritmul străzii (2004)

În depozitul lui Mr. Rad, cele mai bune găști de hip-hop din Los Angeles se întrec pentru bani și respect. Dar când o echipă din suburbii vine pe neașteptate la petrecere, recrutând toți dansatorii cu tot cu mișcările lor, doi prieteni trebuie să revină în scenă și să reușească din nou să cucerească străzile. Amestecând o poveste de dragoste cu cele mai bune mișcări de dans pe care le-ai văzut vreodată într-un film, RITMUL STRĂZII este o poveste urbană ce se desfășoară pe ritmuri tari de hip-hop. În rolurile principale: starurile rap Marques Houston, Omari Grandberry, Lil’ Kim și comicul Steve Harvey.

Elgin (Marques Houston) și David (Omari Grandberry) au câteva etape fanteziste pentru a naviga viața în capota lor LA. Dansul de stradă este religia lor, o activitate care se ocupă în fiecare moment al zilei lor, în timp ce aceștia practică și planifică întâlniri frecvente la clubul de dans Mr. Rad’s (Stevve Harvey). Acolo, printre împrejurimile sterile ale depozitului, echipajele comunității converg într-un inel asemănător boxului pentru o luptă cu pași, rotiri și alte mișcări incredibile.

La sfârșitul duelului dansant, domnul Rad ține o pălărie cu câteva sute de dolari îmbrăcați înăuntru. El cere apoi opinia publicului. Datorită coregrafiei creative a lui Elgin și mișcărilor masive ale lui David, băieții și ceilalți frați ai lor de dans adună de obicei cele mai puternice laude și duc acasă aluatul … până când Wade (Christopher Jones) vine în oraș.

Copilul bogat din județul Orange și echipajul său au legat aplauzele de un metru în favoarea lor după ce au dansat împotriva lui Elgin și a trupei lui David. Dar pierderea preluării din capacul domnului Rad este suficient pentru a începe un război de dans complet. Câteva zile mai târziu, Elgin este prezentată cu provocarea finală din partea suburbanelor: Fiecare parte va strânge cinci mii de dolari și se va reîntâlni la domnul Rad pentru a vedea cine duce acasă lotul.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

1h 35m 2004 1.231 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar