Yoga Hosers - Pasionaţi de yoga (2016) online subtitrat

Yoga Hosers
Yoga Hosers – Pasionaţi de yoga (2016)

Surorile Collette sunt două adolescente pasionate de yoga și angajate – după cursuri – ale unui supermaket din Manitoba. Când un spirit malefic se ridică din adâncurile Terrei și le amenință participarea la petrecerea de absolvire, cele două fac echipă cu un legendar vânător de răufăcători, interpretat de Depp.

„Yoga Hosers” începe destul de simplu: adolescenții inseparabile Colleen C. și Colleen M. ( Lily-Rose Depp , respectiv Harley Quinn Smith , fiicele lui Johnny și Kevin) sunt în clasa a zecea și vor să participe la o petrecere în clasa a XII-a. găzduit de frumosul Hunter Calloway ( Austin Butler ) și de prietenul său brut Gordon Greenleaf ( Tyler Posey ). Dar tatăl lui Colleen C. ( Tony Hale ) pleacă într-o vacanță cu prietena sa pisică Tabitha ( Natasha Lyonne ). Așadar, colegii trebuie să țină cont de răspunsul Eh-2-Zed, Canada la magazinul de comoditate Quick Stop pe care îl vedeți în „ Clerks„Și în timp ce fetele pin pentru Hunter, ucigași, năvălitori naziști care invadează fundul – sau„ Bratzi ”- infiltrează Eh-2-Zed.

Da, am spus „bratwurst-uri naziste care invadează fundul”. Și nu, nu dau din cap în timp ce tastez asta. Produsele de carne naziste care își sodomizează victimele până la moarte nu sunt cele mai grave probleme ale acestui film. Așadar, nu, Smith nu este un bun lucru pentru a veni în această premisă. Ar fi putut fi destul de amuzant. De fapt, dacă creatorii „South Park” ar fi făcut-o, „Yoga Hosers” ar fi putut fi isteric.

Din păcate, Smith a făcut „Yoga Hosers”, o realitate care se scufundă cu fiecare glumă sloppy, citire de linie împrăștiată și neinspirată cu fotografii largi. Așa este, chiar și acoperirea fotografică de bază se simte amator în filmele lui Smith, o trăsătură de semnătură pe care trebuie să o refuz cu reticență să o ignor cu o parte din producția sa recentă. Principalul său punct forte ca cineast și povestitor este tendința lui de a prezenta o viziune despre lume personală sau doar singulară. Spuneți ce doriți despre „Tusk”, dar nu există doar o premisă bizară care ține laolaltă, ci o atmosferă cu adevărat ciudată, suficient de mult pentru a deveni clar că Smith nu are nici o idee unde merge. „Tusk” este dezamăgitor, dar cel puțin a încercat să facă ceva nou. „Yoga Hosers” se simte de parcă au scos elementele greșite din „Tusk”

Eu continui să spun „schtick” pentru că exact asta devin filmele cu Smith când rămâne fără idei. Comparați „Clerks” cu „Jay and Silent Bob Strike Back” și veți vedea exact ce vreau să spun: Smith a luat unele dintre piesele sale favorite despre cel mai bun film al său – Jay și Silent Bob – și a structurat un întreg film din aventurile lor. Faptul că fiica sa și co-starul lui Johnny Depp sunt principalele filmului oferă câteva indicații despre motivul pentru care Smith a ales să facă un film întreg despre eroinele „Yoga Hosers”. Ceea ce nu explică este motivul pentru care nu a fost capabil să-și transpună entuziasmul într-o poveste convingătoare, glume amuzante sau chiar niște lucrări de cameră interesante.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 28m 2016 436 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar