X-Men: Apocalypse - Oamenii X: Apocalipsa (2016) online subtitrat

X-Men: Apocalypse
X-Men: Apocalypse – Oamenii X: Apocalipsa (2016)

După succesul obținut cu X-MEN: DAYS OF FUTURE PAST, regizorul Bryan Singer urcă pe noi culmi franciza, cu X-MEN: APOCALYPSE ONLINE SUBTITRAT, în care protagoniștii X-Men se luptă cu puternicul mutant original – Apocalypse.

În 1983, invincibilul și nemuritorul Apocalypse este eliberat, după ce a fost îngropat timp de mai multe milenii.  Furios că semenii săi nu mai sunt priviți ca niște zei, Apocalypse adună o echipă de mutanți puternici, inclusiv pe descurajatul Magneto, pentru a distruge lumea și a crea o nouă ordine mondială, peste care să domnească.

Pentru a pune capăt drumului către distrugere al lui Apocalypse, Raven (Jennifer Lawrence) și Profesorul X (James McAvoy) conduc o echipă de tineri X-Men într-o bătălie memorabilă cu un inamic aparent de neoprit.

„X-Men: Apocalypse” este o mizerie confuză, umflată a unui film. Există mai multe filme înghesuite într-una, toate luptând pentru lumina reflectoarelor și niciuna dintre ele nu funcționează în întregime; într-adevăr nu există o poveste centrală sau o inimă centrală a filmului. Prima oră este aproape în întregime pentru a crea jucători noi și pentru a stabili care sunt veteranii. Charles Xavier / Profesorul X ( James McAvoy ) își conduce școala cu copii mutanți. Raven Darkholme / Mystique ( Jennifer Lawrence ) își salvează mutanții, inclusiv pe pumnul de mers pe jos Nightcrawler ( Kodi Smit-McPhee ) de unul singur, și se luptă să fie văzut ca un erou. Apoi sunt adolescenții Scott Summers / Cyclops ( Tye Sheridan ) și Jean Gray ( Sophie Turner) care se luptă să facă față puterilor lor și se atrag reciproc. Sheridan și Turner par să se bucure de fapt, dar dezvoltarea lor se încetează sub greutatea a tot ceea ce se întâmplă în jurul lor; Jean apucând cu latura întunecată a abilităților sale este în special un teren fertil. Una dintre puținele scene evocatoare implică-o să aibă un coșmar care zguduie școala și arde pereții camerei sale înainte ca Xavier să o mângâie. Chiar dacă la sfârșit primește un mare erou, nu aterizează bine, având în vedere cât de slab este dezvoltat. Singerul nu oferă momentelor interesante destul de puțin spațiu suficient pentru a respira. Îl interesează prea mult să se rănească la următorul punct de complot, următoarea introducere, următoarea scenă de luptă.

Cel mai mare păcat al „X-Men: Apocalipsă” este de departe cât de groaznic iroseste unii dintre cei mai mari actori moderni.

Michael Fassbender nu poate oferi poveștii lui Magneto profunzimea emoțională de care are nevoie. Dar poate vreun actor să se distragă de la modul în care această poveste întruchipează cel mai oneros clișeu în ceea ce privește tratamentul femeilor în benzi desenate? Câte mai multe soții și fiice vor fi ucise în aceste tipuri de filme pentru a da un bărbat plumb ceva de mânie?

Fiind mutantul mondial al filmului, asemănător cu zeul, Oscar Isaac se luptă să facă din Apocalipsă chiar și cea mai puțin amenințătoare. Cum poate un actor la fel de carismatic și dinamic ca Isaac să se simtă atât de agitat aici? Eșecul de a face angajarea Apocalipsei este în principal vina lui Simon Kinbergscenariul. Acești răufăcători operativi, care distrug lumea, nu par să funcționeze pe ecran, așa cum se întâmplă în benzi desenate. Motivațiile lor sunt – în cel mai bun caz – confuze și nonsensibile. Par atât de deconectați de lume, încât eroii se deplasează, încât aproape că există în filme complet diferite. Poate că „X-Men: Apocalypse” prezintă, de asemenea, cele mai grave trăsături ale acestui tip de povești din benzi desenate, care pot fi infernal inerte, nihiliste și supraaglomerate, chiar înainte de a fi adaptate pentru ecran. În ciuda istoricului și a măreției lui Apocalipsă, el petrece mai mult timp imobilizându-și Patru Călăreț cu putere decât să-și folosească propriul său.

Restul echipei Apocalipsei sunt Angelul ( Ben Hardy ), Psylocke ( Olivia Munn ) și o tânără furtună ( Alexandra Shipp ). Niciunul dintre aceste personaje nu este atât de interesant, dar Psylocke și Storm întruchipează felul în care întreaga serie și-a eșuat personajele feminine; Psylocke este un ticălos unidimensional, încât pare la doi pași de a învârti o mustață. Singer și Kinberg sunt aparent incapabili să dezvolte mai mult de un personaj feminin la un moment dat.

Există, de asemenea, ceva profund tulburător în privința unei serii care tranzacționează limbajul și ideile Mișcării pentru Drepturile Civile, fără să îngrijească un iota despre personajele sale de culoare. Furtuna este din nou oferită foarte puțin de făcut. Nu are nimic din interioritatea emoțională, de la bâlbâială sau din complexitatea omologului său comic. Jubileu ( Lana Condor) este un astfel de non-factor, ea ar putea fi scoasă în întregime și nimic nu s-ar schimba. Raven și Jean sunt ușor mai bine deserviți, dar dezvoltarea lui Jean este prea inconsistentă pentru a lăsa o mare parte din impact. Raven iese mult mai rău din cauza dezinteresului evident al lui Lawrence în privința rolului, urcând din scenă în scenă cu niciun carism al mărcii sale. Atunci când Raven revine la forma ei albastră naturală (care este probabil una dintre cele mai proaste traduceri ale unui personaj de la pagină la ecran în filmele de benzi desenate moderne), performanța ei devine într-un fel și mai deranjantă.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

2h 24m 2016 676 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD
Informatie
Actori
Background

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar