Wounds (2019) online subtitrat

Wounds
Wounds (2019)

În timp ce filmul care urmează datorează mai mult o datorie către HP Lovecraft și William S. Burroughs , Babak Anvari își deschide „Rănile” cu un citat din Inima întunericului a lui Joseph Conrad care se termină cu „A răsunat puternic în el pentru că era gol in nucleu.” Voința lui Armie Hammer este cu siguranță scobită în miez. Ca o mulțime de protagoniști ai filmelor horror, slăbiciunea sa generală ca ființă umană îl face atât de vulnerabil la coșmarul care se desfășoară în viața sa.

Anvari trage din referințe literare și cinematografice ușor de recunoscut, dar nu găsește niciodată tocmai tonul potrivit pentru „Rănile”, un film cu două jumătăți care par deseori în contradicție. Pe de o parte, este o dramă de relație despre genul de om vacuos care greșește cinismul pentru personaj, dar este, de asemenea, o poveste copleșitoare a aceluiași bărbat care se potrivește cu capul într-un coșmar de Cronenberg. Desigur, creatori precum Cronenberg și Lovecraft au reușit pentru că i-au îmbinat pe cei doi – umanul și nebunul – dar Anvari nu poate să scoată hibridul chiar dacă admir încercarea mai mult decât majoritatea colegilor mei.

Will (Hammer) lucrează la un bar din New Orleans, numit Rosie’s, unde pare să găsească cel mai mult control din viața sa. Este un fel de bar urban rundown (deși Anvari nu face suficient pentru a face să se simtă la fel de murdar și mohorât, așa cum ar trebui să fie un cadru eficient), cu destul de obișnuiți pentru a speria majoritatea copiilor din Tulane care încearcă să bea acolo chiar când sunt încă sub vârstă. Există un cvartet de astfel de copii la Rosie’s în noaptea în care se deschide filmul, iar unul dintre ei își lasă telefonul acolo după o luptă. O va lua nonșalant acasă, presupunând că proprietarul său se va întoarce în ziua următoare Și atunci lucrurile devin ciudate .

Își va da seama cum să deblochezi telefonul și începe să primească mesaje text deranjante și, eventual, fotografii și apeluri. El descoperă că copiii mut au făcut practic propriul lor lucru „ Evil Dead ” și s-au încurcat cu o carte antică despre utilizarea rănilor ca portaluri la alte dimensiuni. Da, ai citit asta. Știți cât de pot fi rănile cărnii grozave și grozave? Imaginați-vă dacă au și puteri supranaturale. „Rănile” sunt în cel mai bun moment când cronicizează dezvăluirea transpirată a lui Will, un bărbat a cărui lume se prăbușește în jurul lui, până în punctul în care își pune sub semnul întrebării propria sănătate.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 34m 2019 343 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar