Wonder Woman - Femeia minune (2017) online subtitrat

Wonder Woman
Wonder Woman – Femeia minune (2017)

Înainte de a deveni Wonder Woman, Diana a fost prinţesa din Amazon, crescută într-un paradis izolat şi antrenată pentru a fi invincibilă în luptă. În momentul în care un pilot american se prăbuşeşte pe ţărmul insulei sale şi o avertizează că urmează să izbucnească un război care va zdruncina lumea, Diana decide să renunţe la liniştea căminului său, convinsă că intervenţia ei poate opri ameninţarea. Luptând alături de omenire într-un război menit să oprească toate războaiele, Diana îşi va descoperi marile puteri şi adevăratul său destin.

De când William Moulton Marston a creat-o în 1941, Wonder Woman a fost întotdeauna la maximul său atunci când poveștile ei se bazează pe etosul feminist din centrul ei. Când artiștii consideră compasiunea ei ca cheia înțelegerii ei – mai degrabă decât a brutalității ei în luptă – publicul este în libertate unui supererou care oferă ceea ce nu poate altcineva: o fantezie a puterii care privilegie interioritatea și dorințele femeilor. Însă filmul a făcut rar loc pentru fanteziile femeilor la o scară atât de mare. Și în adaptările comice, femeile pot fi dure, amuzante și sigure de sine. Dar rareori sunt arhitecții propriului destin.

În calitate de fană Wonder Woman de multă vreme, m-am îngrijorat că marginile ei distinctive vor fi șterse când va veni timpul pentru filmul ei autonom. Este probabil mai ușor să vândă Wonder Woman ca o eroină răzbunătoare în vina a nenumărate altele, dar mai puțin distinctive. Însă la începutul filmului am observat terenul pe care regizorul Patty Jenkins s -a îndreptat cel mai adesea pentru a crea linia emoțională. Nu a fost strălucirea unei lame sau chiar a țărmurilor pitorești ale Themyscira, paradisul utopic pe care Wonder Woman îl numește acasă. Prin momente de liniște verisimilitude și secvențe de acțiune înfloritoare, privirea lui Jenkins se întoarce adesea cu înțelepciune pe chipul eroinei sale principale, Diana ( Gal Gadot). Uneori, chipul ei este curios, morocănos și marcat de furie. Însă, de cele mai multe ori, poartă un zâmbet luminos, deschis, care poartă optimismul și speranța care este fidelă istoriei îndelungate a personajului, precum și o salvare mult necesară din ceea ce oferă alți blockbusters. La rândul său, „Wonder Woman” nu este doar un film de super-erou. Este un film sincer bun în care nu este nevoie de calificări. Este inspirator, evocator și, din păcate, un pic infurios pentru șansele pe care nu le are.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

2h 21m 2017 677 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar