Wonder Woman 1984 (2020) online subtitrat

Wonder Woman 1984
Wonder Woman 1984 (2020)

Gadot rămâne o figură câștigătoare și câștigătoare în „Wonder Woman 1984” și își păstrează legătura autentică cu publicul, dar mașinile din jurul ei au devenit mai mari și mai dificile. Poate că acest lucru a fost inevitabil, dorința de a crea o continuare pentru a face totul mai sălbatic și mai braț, mai întins și mai complicat. În acest proces, însă, calitatea care a făcut ca filmul original să fie o astfel de încântare a fost zdrobită aproape în totalitate. Și totuși, fundația scenariului Jenkins a co-scris împreună cu Geoff Johns și Dave Callaham , pe baza lui William Moulton MarstonPersonajele originale, este una destul de simplă: este o acuzare de lăcomie, de dorința noastră îndreptățită de a avea ceea ce vrem și de a avea acum. Povestea se desfășoară la apogeul consumului vizibil din epoca Reagan, de unde și titlul, dar punctul „WW84” pe care îl face despre natura distructivă a avarității este cu siguranță relevantă astăzi.

Prea des, totuși, instinctul în evocarea acelei perioade este acela de a vă răsturna în nostalgii evidente – gulerele apărute pe tricouri pastelate, un joc Centipede la arcadă, un librar B. Dalton la mall-ul luminos, cu trei etaje. Există chiar montajul obligatoriu de încercare pentru a-i permite pilotului înviat din Primul Război Mondial al lui Chris Pine să se minuneze de ridicolul pantalonilor de parașută. (De asemenea: breakdancing! Despre ce este vorba?) Vom ajunge la Steve în câteva minute și la ideea potențial interesantă pe care o reprezintă întoarcerea sa.

Dar ceea ce este dezamăgitor la scenariul „WW84” este că se simte ca aparținând unui film care a apărut de fapt în anii ’80. Dispozitivul său de conducere a complotului ar fi chiar acasă într-o comedie de înaltă concepție: o piatră veche care îți acordă imediat tot ceea ce îți dorești, rezultând atât hijinks nebuni, cât și catastrofe masive. Este o noțiune banală pe linia „ Științei ciudate ” și „Zapped !,” o poveste de avertizare în care împlinirea fanteziei nu oferă în cele din urmă satisfacția personajelor sale.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

2h 31m 2020 745 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD
Informatie
Actori
Background

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar