Without Saying Goodbye - Ne vedem data viitoare (2022) online subtitrat

Hasta que nos volvamos a encontrar
Without Saying Goodbye – Ne vedem data viitoare (2022)

Salvador Campodonico (Maxi Iglesias) se trezește la întuneric zero, lista lui de lucruri de făcut explodând pe telefonul său. El merge la sala și face un duș, astfel încât să putem înțelege cum își menține fizicul rupt, pe care vom avea mai multe ocazii să-l vedem pe tot parcursul filmului. Apoi se îndreaptă spre muncă – este arhitect pentru conglomeratul hotelier al tatălui său, cel mai mare din Spania. Salvador transformă hotelurile în monstruozități sau frumuseți urbane strălucitoare de înaltă clasă, în funcție de punctul tău de vedere. Lucrează atât de mult, încât îl face pe un dependent de muncă obișnuit să arate ca Brad Pitt în True Romance .

Visul lui este să construiască un hotel de șapte stele în Cuzco, Peru, dar tatăl său pretențios îl ține într-o lesă scurtă, așa că ar fi bine să construiască imediat acest monument pentru progres, altfel. Zboară la Cuzco pentru a descoperi locul și stabilește că un lucru mare făcut din sticlă și beton ar arăta al naibii de piersici în mijlocul unui oraș din lumea veche, care explodează de culoare, cultură și tradiție. El vrea să-i dea lui Lichi (Wendy Ramos) o grămadă uriașă de bani pentru proprietatea ei, iar ea este sfâșiată între a se îmbogăți ca naiba și a menține căminul ciudat pe care îl conduce de mulți ani.

Soarta intervine atunci când Salvador rupe accidental cheia din încuietoarea Airbnb-ului său. El se plimbă la o petrecere în aer liber unde o întâlnește pe nepoata lui Lichi, Ariana (Stephanie Cayo), care cântă, dansează și pictează și se bucură de un stil de viață nelegat. Întrucât Ariana și Salvador sunt cei mai atrăgători oameni de pe ecran, bineînțeles că dorm împreună în acea noapte, iar apoi schimbă timid barburile pentru cea mai mare parte a restului filmului. Vezi, e un tip hippie care crede că construirea unui hotel monstru chiar în mijlocul acestui oraș superb este o idee oribilă. Și este un tip modern care nu se poate gândi decât la dolarii turistici pe care i-ar aduce hotelul în zonă. Îl va transforma ea într-un hippie trecător? O va transforma el în genul de persoană care are un program? Fără spoiler, prieteni.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 36m 2022 15 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar