Wind River (2017) online subtitrat

Wind River
Wind River (2017)

Cory Lambert lucreaza in cadrul rezervei indiene Wind River, pierduta in imensitatea salbatica din Wyoming. In momentul in care este descoperit cadavrul unei femei in mijlocul naturii FBI trimite la fata locului o tanara agenta neexperimentata. Astasat de comunitatea amerindiana, Cory o va ajuta pe agenta in desfasurarea anchetei in acest mediu ostil si izolat, ravasit de violenta.

Filmele lui Taylor Sheridan au loc într-o versiune mitică a Occidentului American care nu mai există, dacă s-a întâmplat vreodată. Este un loc în care nu există reguli în afara celor pe care oamenii le inventează pentru a supraviețui – întinderi din Texas și New Mexico, care sunt părți egale brutale și frumoase.

Sheridan a explorat anterior acest teren ca scriitor al „ Sicario ” al lui Denis Villeneuve și „ Iadul sau apele mari ” al lui David Mackenzie , acesta din urmă obținându-i o nominalizare la Oscar pentru cel mai bun scenariu original. Acum, el regizează doar pentru a doua oară, precum și scrie cu „Wind River”, care se simte foarte mult dintr-o piesă cu acele două filme anterioare, chiar și când se distinge cu un sens viu al locului.

„Râul Vântului” este plin de întinderi vaste și scârboase, care dau loc păturilor verzi de alb, întrerupte doar de o motocicletă care trântește o cale solitară. Puteți auzi scârțâitul zăpezii și simți frisonul amar, care curge atât de adânc încât poate fi mortal. Sheridan ne aruncă și știm imediat acest loc; Povestea sa este plină de carne, dar eficientă, iar ritmul său se deplasează de-a lungul unui clip înclinat constant înainte de a exploda în cele din urmă într-o explozie uimitoare de violență.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

1h 47m 2017 857 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar