Why Him? - De ce el? (2016) online subtitrat

Why Him?
Why Him? – De ce el? (2016)

De-a lungul vacanței, Ned (Bryan Cranston), un tată iubitor, dar mult prea protectiv, merge împreună cu familia să-şi viziteze fiica la Stanford, unde se întâlnește cu cel mai mare coșmar al său: Laird (James Franco), iubitul miliardar din Silicon Valley, extravagant atât în limbaj, cât şi în atitudine. Ned nu crede că Laird este partenerul potrivit pentru fiica sa, iar de aici până la un război deschis cu viitorul „fiu” este doar un pas.

Titlul filmului este „De ce El?”, Primul tău indiciu potrivit căruia această comedie neobișnuită cu R este mult mai interesată de bărbații care se ocupă de luptă pe linii generaționale, emoționale și socioeconomice decât despre femeia din centrul luptă.

Apropo, acea femeie este o strălucitoare și bubuitoare senior a Universității Stanford interpretată de Zoey Deutch – un personaj de ambiție și agenție teoretică. Dar actrița probabilă (vezi: „Toată lumea vrea o parte!”) Este retrogradată să funcționeze mai mult ca idee și pion decât orice altceva. „Dece el?” cheltuiește mai mult timp și energie (atât de multă energie) în lupta de la vârstă dintre un tată supraprotector și tânărul dornic de mulțumit care speră să devină ginerele său.

Bryan Cranston și James Franco sunt blocați în aceste roluri cu o notă, respectiv, în ceea ce este un film cu o singură glumă. Regizorul și co-scriitorul John Hamburg , creatorul francizei „Fockers”, se împrumută liberal de la el însuși, făcând ușoare modificări la dinamica centrală a acestor filme, în timp ce susține factorul brut. Cranston este vertical și supraprotector; Franco este nefiltrat și supraviețuitor. „Dece el?” ciocaneste acea notiune centrala, dura, aproape doua ore.

Dar trebuie să găsim adorabile (sau cel puțin admirabile) ambele personaje din cauza unei linii din personajul lui Deutch, Stephanie, ceea ce sugerează că nu sunt la fel de diferite pe cât par, pentru că ambele sunt cu adevărat autentice, pentru mai bine. și în rău. Sunt cel puțin consistente, asta este sigur.

Ned Fleming, de la Cranston, este proprietarul de mult timp al unei afaceri de tipografie din Michigan, care suferă în ultima perioadă în această epocă a felicităților digitale. („De ce El?” Își interpretează râsul ușor din Midwestern pentru râsul ușor, condescendent, de la bun început cu o scenă de sărbătoare la Applebee’s.) Dar el este de acord să călătorească în California pentru Crăciun, împreună cu soția lui ciobană, Barb ( Megan Mullally ), și fiul lor adolescent, Scotty ( Griffin Gluck ), pentru a se întâlni cu noul iubit al fiicei lor.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 51m 2016 933 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar