Whiskey Tango Foxtrot (2016) online subtitrat

Whiskey Tango Foxtrot
Whiskey Tango Foxtrot (2016)

Whiskey Tango Foxtrot 2016 este un film de război-comedie în regia lui Glenn Ficarra și John Requa bazat pe romanul “The Taliban Shuffle: Strange Days in Afghanistan and Pakistan” scris de Kim Barker in rolurile principale cu Tina Fey, Margot Robbie, Martin Freeman.Kim Barker este trimisă în Afganistan în calitate de corespondent de război. Deşi iniţial nu se simte deloc în elementul ei printre focuri de armă, explozii şi zboruri cu elicopterul, jurnalista se adaptează treptat la mediul ostil, plin de adrenalină. Fiind foarte puţine femei în zonă, Kim devine brusc o femeie dezirabilă în ciuda aspectului ei comun. Unul dintre liderii afgani se îndrăgosteşte de ea şi îi propune să devină „prieteni speciali”, curtând-o în moduri neconvenţionale, cum ar fi întâlniri în timpul cărora o învaţă să tragă cu arma. Însă Tanya Vanderpoel, o jurnalistă britanică pe care Kim o admiră şi care îi devine prietenă, i-l prezintă pe Iain MacKelpie, un fotograf scoţian, pe care i-l recomandă ca fiind genul de bărbat pentru care ar fi bine să nu-şi piardă capul. Astfel, aflată în plin război, Kim va avea de dus şi o luptă personală, cu propriile sentimente.

Chiar și puținele ei momente faux-tip, alături de co-prezentatorul celor de la Best Production Design, Steve Carell, în timpul televiziunii Oscar de duminică trecută, au oferit o explozie de prospețime, când Fey a descris setul „ The Revenant ” drept „lucrul în care trăiește un urs” și a mancat fraza „ nona-mees are… ”

Prin urmare, este dureros să observăm că această femeie talentată trebuie să ne arate încă că are nevoie pentru a fi o prezență cu adevărat convingătoare pe marele ecran. Problema este că Tina Fey este întotdeauna Tina Fey. Chiar și când a parodiat fostul guvernator al Alaskai, ea nu poate da drumul acelui strălucitor strălucitor în ochii ei. Debutul ei de film în calitate de profesor de matematică în „Mean Girls” este încă cea mai satisfăcătoare performanță cinematografică.

Niciodată acest handicap nu a fost mai evident decât în ​​ceea ce i se oferă, deoarece șansa lui Fey de a săpa adânc o colegă „SNL”, a transformat-o pe doamna conducătoare Kristen Wiig și să ne surprindă cu cotletele ei dramatice din „Whisky Tango Foxtrot”. Dramatica din Afganistan se bazează pe o memorie atentă și amuzantă din 2011, injectată cu ireverența stilului „ M * A * S * H ” de către jurnalistul din zona de război de la Tribuna Chicago , Kim Barker . În traducere s-au modificat însă multe lucruri. Titlul a pornit de la „Shuffle Taliban” la argoul militar pentru WTF. Barker a renăscut ca Kim Baker. Și ocupația ei a fost reinventată într-un corespondent de știri TV, probabil pentru a oferi imagini la fața locului de muncă mai bune decât vizionarea cuiva.

S-a raportat că actrița, care este, de asemenea, unul dintre producători, a fost atrasă de material după ce o recenzie a cărții din New York Times a notat că Barker s-a înfățișat „ca un fel de personaj Tina Fey”. Dacă asta nu este doar o licență gratuită pentru a te juca pur și simplu sau cel puțin persoana ta familiară, nu știu ce este.

Cu toate acestea, inițial este ușor distractiv să vezi că acest personaj de pește din afara apei de 40 de ani se împinge dincolo de zona ei de confort nesatisfăcător, atât la locul de muncă, cât și în viața ei privată ( Josh Charles , care apare ocazional ca iubitul pe care l-a lăsat în urmă. , la fel de bine s-ar fi tatuat pe frunte cu „viitorul înșelător”). Șocul cultural se lovește imediat după ce aterizează în Kabul, unde i se spune că aerul este plin de fecale. Există râsuri ușoare la început, când eșarfa capului îi alunecă și o femeie autohtonă se strecoară (cu ajutorul subtitrărilor), „Acoperiți-vă, curvă nerușinată”.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 52m 2016 566 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar