When the Bough Breaks - Când se rupe craca (2016) online subtitrat

When the Bough Breaks
When the Bough Breaks – Când se rupe craca (2016)

John și Laura Taylor (Morris Chestnut și Regina Hall) sunt un cuplu tânăr, înstărit, care-și dorește cu disperare un copil. După ce epuizează toate opțiunile, o angajează pe Anna (Jaz Sinclair) – mama-surogat perfectă. Pe măsură ce sarcina înaintează, obsesia Annei pentru John Taylor capătă manifestări periculoase. Cuplul se trezește captiv într-un joc mortal, orchestrat de Anna, și realizează că e nevoie de măsuri urgente, până nu e prea târziu.

Ultima adăugare la această franciză informală este „Când Bough Breaks”, care nu se poate lăuda cu un evadism bun și un sentiment foarte imperfect al umanității. Este direcționat în mare parte prin stimularea pieselor: stabilirea fotografiilor unor zgârie-nori puternici sau interioarele unei case de lux; prim-plan de carne selectă PG-13. Când tânjește fiori de groază, „în spatele tău!” bătăile sunt by-the-book. Ar fi bine dacă povestea nu ar fi atât de hidoasă, de data aceasta înlocuind masculinitatea violentă a personajelor interpretate anterior de Idris Elba („Fără faptă bună”) și Michael Ealy („The Perfect Guy”) cu povestea unei răposate însărcinate femeie care dorește să distrugă o căsătorie și ultima lor speranță de a avea un copil, toate pentru a vedea dacă avem mai mult gust decât filmul în sine.

Condus de un scor de la perete care vă spune tonul exact al unei scene, „Când Bough Breaks” începe destul de nevinovat, cu un cuplu frumos, John și Laura Taylor ( Morris Chestnut și Regina Hall , respectiv) care încearcă pentru a găsi mama surogat potrivită. Au trecut prin trei avorturi greșite și sunt pe ultimul lor embrion. În timpul creditelor de deschidere, ei află despre Anna ( Jaz Sinclair ), o tânără zâmbitoare care iubește ideea de a avea ceva ce altcineva își dorește. Are un logodnic umbrit, Mike ( Theo Rossi), care o ajută să-și creeze imaginea unui cuplu tânăr drăguț, atât de mult încât, atunci când Mike este arestat pentru că a bătut-o pe Anna, este invitată să stea la frumoasa casă din New Orleans, a lui Taylors, unde o obsesie eșuează brusc în interiorul Anna. Anna își poartă copilul, dar vrea să-l aibă și pe Ioan.

În ciuda faptului că povestea inițial este complet dezlănțuită, dar binevenită asupra personajelor pentru o schimbare, filmul este dezamăgit de cerința motivației, dorind în schimb să onoreze ideile de obsesie, în timp ce găsește o modalitate de a obține niște fotografii cu corpul mort. Un decalaj distractiv în toate acestea este ideea afirmată că bebelușul nu aparține Taylors – vreodată, dacă Anna dorește – și creează o manie a Anna în esență în cea a unui cuplu care încearcă să smulgă mama surogat după ce a eșuat. să o dețin și apoi pe copilul ei. Pentru aceste filme Screen Gems care vorbesc despre granițele personale, care sunt încălcate de oameni răi, inițial nevinovați, care profită de voia bună, acum avem menirea să ne înrădăcinăm pentru ca personajele să scoată un copil de la o femeie despre care se dezvăluie că este un copil copil multi-adoptator și supraviețuitor al abuzurilor sexuale. Dacă ar trebui să se îndepărteze de cuplu cu copilul, fără ca John să fie cumva alături, nu intră decât într-un viitor mai sumbru, cu o altă viață de care să aibă grijă. Ce distractiv. Trăsătura de caracter a mamei surogat se dovedește a fi o idee teribilă de a crea obsesie cu o persoană apropiată; „Obsedat” din 2009 – un film cu Screen Gems, cu Beyonce, Idris Elba și un anAli Larter încearcă să intre între ei – face acest lucru mult mai bine, pur și simplu nu răsturnând titlul.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 37m 2016 771 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar