What Happened to Mr. Cha? - Ce s-a întâmplat cu domnul Cha? (2021) online subtitrat

차인표
What Happened to Mr. Cha? – Ce s-a întâmplat cu domnul Cha? (2021)

Un superstar trecut de vârful său, el nu se rostogolește cu pumnii, ci se bazează pe gloria de odinioară, care nu este atât de fostă în ochii lui. La o filmare de promovare a mărcii, el nu se poate opri din a „fi” imaginea sa, indiferent de câți profesioniști încearcă să-l convingă de un scenariu diferit.

Trecând de la frustrat la enervat, își ia câinele la plimbare și aterizează într-o mână de caine de câine. Se vrea să fie noroc, nu? Desigur, fanii care doresc un chat și un selfie îl prind. Pe măsură ce se extrage, reușește să planteze cu fața într-o baltă de noroi. Și la naiba, se întorc cu o întreagă legățenie, fotografiere.

Se ascunde într-o școală închisă pentru a se ascunde și a fi curățat. Văzând o oglindă printre fotografiile cu tinere legende ale filmului, el primește o mică doză din realitatea care urmează să vină. Pe măsură ce lucrurile merg de la rău la mult, mult mai rău, clădirea școlii este demolată – în timp ce el este încă înăuntru.

Ceruri, nu aici credeam că putem merge.

Ai crede că acesta este cel mai rău lucru care se poate întâmpla – să fii aruncat în aer. Îți amintești că a intrat la duș? Când ești o celebritate, cu siguranță ar fi și mai rău să fii salvat literalmente cu pantalonii în jos. S-ar putea să existe mai mult de câteva fotografii.

Îl obligă pe managerul său A-Ram să găsească o modalitate de a-l scoate discret, dar lucrurile continuă să fie clichete. A-Ram, interpretat de Cho Dal-Hwan (scris și sub numele de Jo Dal-Hwan), este folia perfectă. Omul drept, își cere scuze neîncetat, pentru că a fost antrenat de-a lungul carierei. Are și minutul său strălucitor; o încercare de salvare cu un salt uriaș pentru a-l salva pe In-Pyo, însoțit de o muzică care amintește de Carele de Foc .

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 4,00 din 5)
Încarc...

1h 42m 2021 326 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar