Waves (2019) online subtitrat

Waves
Waves (2019)

„Valurile” se deschid cu bucurie. Camera Shults, ghidată de regizorul său de film Drew Daniels , alunecă prin viața unui adolescent din Florida, frumos, fericit, de succes, pe nume Tyler ( Kelvin Harrison Jr.). Sora lui Tyler este o fată dulce pe nume Emily ( Taylor Russell ) și are o mamă vitregă de susținere pe nume Catherine (Renee Elise Goldsberry) și o prietenă pe nume Alexis ( Alexa Demie ). Shults surprinde viața lui Tyler cu un aparat de fotografiat fluid, transmitând mișcarea constantă a tinereții și bucuria ei nemărginită. Este un sportiv de succes într-o relație iubitoare. Sigur, el crește capul cu un tată sever pe nume Ronald ( Sterling K. Brown), dar tata subliniază că tinerii negri trebuie să lucreze de zece ori mai mult decât omologii lor albi. Pare un bărbat pe care un viitor terapeut îl va numi abuziv, dar care crede sincer că face tot ce este necesar pentru ca fiul său să aibă succes.

Și apoi lumea lui Tyler se prăbușește. O vătămare a umărului ar putea să-i deraieze ultimul an și chiar perspectivele de facultate, iar Tyler nu are structura de sprijin sau abilitățile necesare pentru a face față planului său de viață fiind complet demontat. Nici măcar nu spune nimănui, aruncând pastile de durere și se desparte încet de cusături. Și apoi află că Alexis este însărcinată. Deja într-un loc devastat din punct de vedere emoțional, el se fracturează și „Valurile” se îndreaptă spre tragedie, înainte de a se ridica și de a deveni cu totul alt film. Nu spre deosebire de un roman care schimbă protagonistul după prima jumătate, ne dăm seama că aceasta nu a fost niciodată doar povestea lui Tyler.

Așa cum a făcut-o cu „It Comes at Night”, Shults joacă cu raportul de aspect, strângând raportul cu ecran lat pe Tyler pe măsură ce lumea începe să se prăbușească asupra lui, dar acesta nu este un truc pentru a mă privi. Este una dintre multele alegeri cinematografice care influențează modul în care „Waves” îți intră sub piele, uneori fără ca tu să știi, împreună cu modificările paletei de culori și utilizarea eficientă a unui scor de creștere a tensiunii de către Atticus Ross & Trent Reznor . „Waves” este un film lung și răbdător, dar Shults plătește răbdarea cu ultima jumătate de oră, care conține genul de momente emoționale care s-ar simți manipulatoare și melodramatice într-o lucrare mai mică, dar care rezonează aici din cauza cât de mult știm despre aceste personaje.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

2h 15m 2019 274 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar