Warrior online subtitrat

IN DERULARE 1 Sezon - 10 Episoade
Warrior

Printre legendele mai fascinante din scurta, dar memorabilă viață a lui Bruce Lee, este emisiunea TV cu pictograma de arte marțiale înfipt la începutul anilor șaptezeci despre un imigrant chinez care călătorea prin America la sfârșitul secolului XIX. Studioul a refuzat politicos, povestea familiei Lee merge, apoi a furat elemente cheie ale terenului pentru a face din Kung Fu , un Western-Meet-Eastern, unde imigrantul a fost interpretat de actorul caucazian David Carradine.

Pe 5 aprilie, legenda devine fapt într-un mod neașteptat, minunat, cu Warrior , o nouă dramă Cinemax inspirată din notele lui Lee pentru acel ton vândut / furat, executat de Justin Lin și fiica lui Lee Shannon. O dramă acțiune luxuriantă, ambientată în Chinatown-ul din San Francisco în 1878, Războinicul se simte ca și cum cineva ar fi întrebat: „Ce-ar fi dacă The Knick , dar cu lupte cu pălărie?”

Eroul nostru Lee-esque este Ah Sahm (Andrew Koji), aflat chiar de pe barcă în căutarea surorii sale înstrăinate. Înfruntat imediat cu prejudecățile intense anti-imigranți ale vremii, el își arată abilitatea de arte marțiale într-un mod care îl deține în folosul unuia dintre Tong-urile locale, condus de dandyish Părintele Jun (Perry Yung). Înainte de a avea șansa să-și înceapă misiunea, a fost îmbrăcat într-un costum plin, s-a asociat cu aparentul moștenitor Young Jun (Jason Tobin) și a cerut să lupte cu un echipaj rival care se ocupă de comerțul cu opiu al părintelui Jun.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 4,00 din 5)
Încarc...

55m 2019 882 vizionari

Background

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!


 
Warning! This link is a trap for bad bots! Do not follow this link or you're IP adress will be banned from the site!