Warrior Nun online subtitrat

IN DERULARE 1 Sezon - 10 Episoade
Warrior Nun

Seria modernă de fantezie Warrior Nun începe cu un bang. Primul episod arată o echipă de femei care poartă costume furtunoase și lanțuri, care se prăbușesc într-o biserică strigând că sunt ambuscadate de mercenarii care purta „metoda Divinium”. Ei trag un halou de înger din liderul lor rănit mortal. O călugăriță moare pentru a proteja acest artefact de un soldat deținut de demoni. Graba jargonului și a mitologiei se simte ca John Wick amestecat cu interpretarea literală a cosmologiei creștine găsită în poveștile lui John Constantin.

Dar apoi acțiunea se oprește, pe măsură ce perspectiva se schimbă spre Ava (Alba Baptista), o orfană mortă înviată prin a avea implantarea halo-ului în spate. După ce a murit în circumstanțe misterioase și a fost adusă la biserică pentru înmormântare, cadavrul ei a fost folosit ca ascunzătoare pentru moașa sacră a Ordinului Sabiei Cruciforme – o societate secretă de femei războinice care datează din prima cruciadă. Ceea ce a avut potențialul de a fi un spectacol distractiv, schlocky, se transformă într-o litanie a celor mai răi tropași aleși YA și Mesaje reticenți, întrucât Ava neagă destinul său ca noua împărătească divină împărătească, apoi acceptă în cele din urmă locul ei de luptă demonilor, astfel încât acțiunea să poată ridicați din nou.

Basat pe seria comică Warrior Nun Areala de la Ben Dunn , versiunea emisiunii Netflix a suferit de o scriere inconsecventă, de un ritm slab, de o lipsă de originalitate și de dorința creatorului Simon Barry de a reține prea mult pentru anotimpurile viitoare. Sezonul 1 din cele 10 episoade se încadrează între un număr imens de personaje care au fiecare povești misterioase și dureroase, dar sunt în mare parte arhetipuri subțiri. Cel mai mult timp este petrecut pentru Ava, care pare cel mai puțin meritat atât de halo, cât și de atenția emisiunii.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Unknown 2020 1.498 vizionari

Background
Informatie
Actori
Background

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!


 
Warning! This link is a trap for bad bots! Do not follow this link or you're IP adress will be banned from the site!