Warcraft - Începutul (2016) online subtitrat

Warcraft
Warcraft – Începutul (2016)

Lupte cumplite zguduie planeta Azeroth, căci oamenii trebuie să înfrunte orcii pentru a înclina o dată pentru totdeauna balanța unei confruntări milenare. Oamenii se unesc în Alianța condusă de Anduin Lothar (Travis Fimmel), un erou de război care a sacrificat totul în luptă. Cu regele Llane Wrynn și regina Taria de partea sa, Anduin trebuie să facă tot ce-i stă în puteri pentru ca omenirea să câștige războiul. De cealaltă parte a baricadei se află Orgrim, liderul Hoardei de orci, și el dispus să sacrifice totul pentru a-și salva poporul și familia de la dispariție. Orgrim se va dovedi un redutabil inamic în războiul ce va schimba o dată pentru totdeauna Azeroth.

Și nu-mi face nicio bucurie să-ți raportez asta pentru că „Warcraft” provine de la un cineast a cărui lucrare am fost un mare fan al lui: Duncan Jones . Având doar două caracteristici, a demonstrat că Jones a dat dovadă de adevărate povești complexe, de științe științifice și de a le spune în moduri inteligente și intime. Debutul său, „ Moon ” , a fost filmul meu preferat din 2009; era vorba de suflete minte, lucruri existențiale, dar avea vervă reală, imediate și inimă. (În plus, dacă un Sam Rockwell este bun, doi Sam Rockwells sunt minunați.) Urmărirea lui Jones din 2011, puzzle-ul de călătorie în timp „ Codul sursă ”, s-a simțit ca un renunțat la comparație, dar a fost palpitant și provocatoare și a arătat evoluția sa ca cineast cu o distribuție mai mare și jucării mai scumpe.

Așadar, este greu să-ți dai seama ce s-a întâmplat cu Jones și „Warcraft”. Este ca și cum strădania l-a înghițit întreg. Aceasta a fost în mod clar o întreprindere formidabilă, plină de imagini măturare, performanțe de captare a mișcării și tone de efecte vizuale, toate fiind proiectate în copleșitoare IMAX 3-D. În mijlocul tuturor, este dificil să-i auzi vocea – să-i vezi atenția asupra detaliilor.

Un buget enorm și o tehnologie de ultimă generație au avut ca rezultat un film care arată cheesy și caricaturist – o versiune pe ecran mare a unei lumi de jocuri video care seamănă mai mult cu reclamele de jocuri video pe care le vedeți la TV. Dar „Warcraft” este dificil de urmărit atât din punct de vedere vizual, cât și din punct de vedere narativ, cu scene de luptă masive între orci și oameni, în care este dificil de spus cine face ce cu cine.

Similar cu bagajele de la aeroport, mulți orci arată la fel. Hulking, zgâlțâit, musculos și încărcat de acoutrements acerb, sunt ca refugiații de la un concert GWAR. În cele din urmă, nu știi dacă te uiți la un orc bun sau un orc rău, iar spectacolul CGI din toate acestea redă totul cu o similitudine lucioasă, detașată.

Iartă-mă că doresc puțin realism în orcii mei. Pentru că da, despre asta este vorba despre „Warcraft”: orci și oameni și eforturile lor zgomotoase de a intra reciproc pe tărâmul și de a se distruge reciproc. Dar mitologia este mult mai densă decât asta; scenariul de la Jones și Charles Leavitt conține fragmente de dialog expunător, dar povestea în sine se simte înrădăcinată. Și totuși, între conversațiile înfășurate de sine, serioase, obținem fragmente de chippy, banter anacronic, care sunt menite să ofere umor, dar în schimb sfârșesc să fie jignitoare.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

2h 3m 2016 816 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

1 Comentariu "Warcraft – Începutul (2016)"

Avatar

Avatar
Vizitator
Anonim
1 year 7 months ago

super misto film

Avatar