War Room - Război în cuplu (2015) online subtitrat

War Room
War Room – Război în cuplu (2015)

Căsnicia dintre Tony și Elizabeth a devenit o zonă de razboi, iar fiica lor a devenit victimă colaterală. Însă, cu ajutorul domnișoarei Clara, o femeie mai în vârstă, mai înțeleaptă, Elizabeth descoperă că ar putea să înceapă să lupte pentru familia sa, nu împotriva sa. Încrezătoare, decisă să își schimbe viața în bine cu ajutorul credinței, Elizabeth își dă seama că adevăratul dușman al său nu poate fi învins cu ajutorul rugăciunilor.

( Alex Kendrick regizează și co-scrie acest film cu fratele Ștefan) ale cărui imagini cu temă creștină „Fireproof” și „Courageous” au făcut o splash cu publicul care merge la biserică cu mult înaintea schimbării de indieni bazate pe credință de anul trecut. au fost puse în producție. Acum Kendricks s-au întors, adunând sume surprinzătoare la box office cu ultima lor versiune largă, „War Room”. Este posibil să nu fie la fel de jignitor de ofensiv ca „God Not Dead” sau la fel de spectaculos de inept ca „ Crăciunul de salvare al lui Kirk Cameron ”, dar este încă groaznic, oferind tot umorul forțat și substanța superficială a unei omilii pe jumătate coapte.

Spiritualitatea poate fi un lucru frumos de explorat în cinema, dar „War Room” nu are niciun interes să-și angajeze publicul la nivel personal. Are un singur obiectiv, care în conformitate cu Kendricks, este singurul obiectiv demn de avut. Filmul vrea să evanghelizeze predicând o ideologie care cere adepților săi să vadă lumea în termeni de alb-negru. Înțelegerea cu zonele cenușii din viață este văzută ca un semn de slăbiciune, în timp ce acționarea în interesul propriu nu este altceva decât un exercițiu păcătos de mândrie egoistă.

Aceasta este lecția pe care agentul imobiliar Elizabeth ( Priscilla C. Shirer ) trebuie să o învețe în conversații extinse cu domnișoara ei clientă, Miss Clara ( Karen Abercrombie ). Când Elizabeth încearcă să se deschidă despre cruzimea nestăpânită pe care o suportă zilnic din partea soțului său neplăcut, Tony (TC Stallings), Clara refuză să asculte. În schimb, o îndeamnă pe soția îndurerată să se întoarcă acasă, să golească un dulap și să tencuiască pereții cu versete biblice. Acolo, ea îl va chema pe Dumnezeu pentru a ajuta la lupta sa, transformând astfel spațiul în „camera de război” titulară. Rolul ei de femeie supusă este de a trata bărbatul din viața ei cu har, ceea ce în cele din urmă îl va rușina să devină o persoană bună. Doamne ferește că are în vedere chiar un divorț.

Secvența piesei centrale a filmului apare devreme, în timp ce Elizabeth stă plângând în dulapul ei, în timp ce cere: „Doamne, ajută-l să mă iubească din nou”. Acest moment este crunt din toate motivele greșite. Întrucât Kendricks-ul a confundat caricaturi unidimensionale pentru oamenii care există în lumea reală, au uitat să îi ofere lui Tony orice calități răscumpărătoare care ne-ar face să vrem să ne înrădăcinăm pentru căsătoria sa. În ceea ce privește sfaturile filmului pentru femeile care sunt bătute de soții lor, unul dintre colaboratorii Elisabeta sfătuiește: „ Învață să faci rață pentru ca Dumnezeu să-l lovească. “

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

2h 0m 2015 1.018 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

1 Comentariu "War Room – Război în cuplu (2015)"


Vizitator
carmen
6 months 12 hours ago

Foarte frumos si bine de stiut cum functioneaza rugaciunea…

 
Warning! This link is a trap for bad bots! Do not follow this link or you're IP adress will be banned from the site!