War on Everyone - Războiul cu toată lumea (2016) online subtitrat

War on Everyone
War on Everyone – Războiul cu toată lumea (2016)

Terry Monroe (Alexander Skarsgard, Legenda lui Tarzan) si Bob Bolano (Michael Pena, Ant-Man), doi politisti corupti din New Mexic, care abia s-au intors dintr-un concediu salbatic, afla ca in timpul in care au lipsit, impotriva lor au fost aduse acuzatii destul de grave, printre care si cele de coruptie, mita si furt. Deloc intimidati de felul in care au decurs lucrurile si neclintiti in hotararea lor de a beneficia in continuare de o sursa suplimentara de venit, Terry si Bob planuiesc sa le insceneze infractiuni si sa ii santajeze pe toti delincventii care sunt destul de ghinionisti sa le apara in cale. Insa lucrurile iau o intorsatura cu adevarat sinistra, cand cei doi incearca sa intimideze pe cineva mult mai periculos decat ei.

Al treilea film din John Michael McDonagh ( The Guard , Calvary ) este un pic amuzant și unapologetic jignitor. Terry Monroe ( Alexander Skarsgård ) și Bob Bolaño (Michael Peña) sunt o pereche de polițiști din New Mexico care aduc propria lor interpretare unică a justiției. Însă, atunci când cei doi cei mai corupți polițiști din stat iau pe cel mai nesfârșit criminal din oraș, se află în afara profunzimii lor. Întotdeauna excelentul Peña este bine adaptat rolului – el a făcut deja partener într-o dinamică similară, dacă este mai puțin dizolvatăSfârșitul ceasului . Skarsgård este un casting mai neașteptat, dar aduce o melancolie perseverentă în rolul lui Terry, obsedat de Glen Campbell, care s-a alăturat forței, deoarece „poți trage oameni fără niciun motiv”.

Misantropia crăpată a scenariului este susținută de valori puternice de producție. Fotografia impresionantă este infuzată cu o atmosferă din anii ’70, care este accentuată de dragostea McDonagh pentru editarea ștergerilor. Nu este pentru toată lumea, cu siguranță, dar Războiul pentru toată lumea este o revoltă de comportament rău.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 38m 2016 535 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar