War Dogs - Tipii cu Arme (2016) online subtitrat

War Dogs
War Dogs – Tipii cu Arme (2016)

Regizorul trilogiei „Marea Mahmureală”, Todd Phillips, revine cu o nouă comedie, bazată pe fapte reale, „War Dogs: tipii cu arme online subtitrat”, care îi are în rolurile principale pe Jonah Hill şi Miler Teller.

Războiul din Irak devine cea mai profitabilă afacere pentru doi tineri prieteni din Miami, mai ales după ce o iniţiativă guvernamentală permite micilor întreprinzători să liciteze pentru contracte cu armata americană. Rapid, cei doi încep să învârtă sume uriaşe de bani, ducând o viaţă plină de lux şi extravaganţe.

Lucrurile scapă de sub control în momentul în care  încheie un contract de 300 de milioane de dolari cu armata afgană, căreia trebuie să îi livreze un stoc uriaş de arme. Pe lângă figurile periculoase implicate, în tranzacţie mai intervine ameninţător şi guvernul american.

Regizorul și co-scriitorul Todd Phillips (trilogia „Hangover”) ar părea a fi o persoană ideală sau cel puțin promițătoare pentru a povesti această poveste a unui cuplu de dealeri de arme din Pipsqueak Miami care fac o avere furnizând arme și gloanțe SUA militare în timpul apogeului războaielor administrației Bush din Irak și Afganistan. Dar „Câinii de război”, care se bazează pe un articol Rolling Stone și o carte ulterioară de Guy Lawson , îi lipsește curajul convingerilor sale. Ton înțelept, este peste tot pe hartă. Uneori pare să se uite fără milă la eroul și naratorul său, fostul terapeut de masaj și dealerul de cearceafuri au transformat traficantul de arme David Packouz ( Miles Teller ) și prietenul și șeful său Efraim Diveroli ( Jonah Hill) și recunoaște-i drept bărbați lacomi și expeditori, cărora le pasă doar îngrășarea conturilor bancare. Dar, alteori, pare îngrijorat dacă David și Efraim vor rămâne prieteni odată ce lucrurile se vor îndrepta spre sud – ca și cum ar fi un amic simplu, ironic, ironic, despre tipii de badass care fac lucruri badass, uneori în mișcare lentă, în loc de o situație întortocheată și conflictuală. parodie de genul acela de film.

Mai rău, „Câinii de război” prezintă soția abia dezvoltată a lui David Iz ( Ana de Armas ) ca o voce de conștiință care este îngrozită de minciunile și furtivitatea soțului ei, niciodată nimic mai mult. Ori de câte ori filmul se concentrează pe problemele de căsătorie ale lui Iz și David, acesta îi confirmă moliciunea. De fiecare dată când ne cere să ne interesăm profund dacă David îl va pierde pe Iz – care îl pedepsește pe David pentru necinstea sa, apoi îl susține, apoi se întoarce împotriva lui din nou, întotdeauna în funcție de nevoile complotului în acel moment – își expune dulceața-cremoasă. Centru Hollywood. Henry și Karen Hill nu sunt aceștia doi.

„Lupul de pe Wall Street” al lui Scorsese, care l-a purtat pe Jonah Hill, a atras focul critic (cum ar fi „Goodfellas” și „Scarface” înainte) pentru a-i face pe protagoniștii săi dealer-ului la fel de distractiv de urmărit, pe cât erau respingători din punct de vedere moral; dar asta făcea parte din designul filmului și dacă te gândeai la Scorsese și la scriitorul Terence Winterreușit sau eșuat, era evident că trebuia să te simți sfâșiat de personaje și să te întrebi dacă ar trebui să te distrezi urmărindu-le. A fost o variantă a strategiei de atracție-repulsie a filmului de gangster, în care împărtășiți fantezia călătoriei de putere a eroului și apoi simțiți intepatura realității care îl bat la față. „Câinii de război” păstrează borsul arrogant-macho Scorsesean (care poate fi foarte amuzant, datorită interacțiunii relaxate dintre Hill și Teller), dar pierde angajamentul urât care face ca spectatorii non-sociopatici să se simtă ușor murdari pentru că se simt atât de entuziasmați. Defalcarea detaliată a punctelor fine ale acordurilor de armă se întâlnește ca o versiune de armă și muniție a tipurilor de fonduri speculative care se laudă cu privire la un transport.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 3,00 din 5)
Încarc...

1h 54m 2016 887 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD
Informatie
Actori
Background

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar