Walkaway Joe (2020) online subtitrat

Walkaway Joe
Walkaway Joe (2020)

O mare parte din problemă revine tânărului care leagă cele două ne-do-puturi care, în cele din urmă, îl modelează în călătoria sa de vârstă. Julian Federjoacă rolul lui Dallas McCarthy, un rechin de piscină în vârstă de 14 ani, în tradiția tatălui său hustler, Cal (Morgan) care-l înfioră. Dallas este zguduitor și plictisitor până aproape de sfârșitul filmului, și nu într-un mod chiar interesant de la distanță. Feder are probleme în a găsi complexitate în cadrul personajului și este în mod normal depășit de co-vedetele sale veterane. Totuși, la începutul filmului, el este o componentă cheie a încercării și adevăratei metode a tatălui său de a înșela chumps-uri din banii de numerar la barurile de scufundare din sudul Louisiana. Nu vă deranjați că Dallas este încă destul de tânăr pentru a avea autocolante pe capul său în dormitorul casei înghesuite a familiei sale muncitoare; învață deșeurile de pe stradă, tatăl său consideră că sunt esențiale și câștigă bani pe parcurs.

– Ți s-a întâmplat vreodată să fii părintele lui în locul colegului său de joacă? Mama enervată a lui Dallas (Julie Ann Amery) o întreabă, precizând ce ar trebui să fie evident. Dar, în cel mai scurt timp, Cal pleacă complet, determinându-l pe Dallas să fugă de acasă și să-l caute în sălile piscinei din întreaga stație. Pe parcurs, se întâlnește cu personajul lui Strathairn, al cărui nume este – ați ghicit – Joe și care s-a îndepărtat de propria familie. Joe este de modă veche și ciudat (trăiește într-un RV și nu deține un telefon mobil!) Și are ochi tristi, amabili și, din motive extrem de evidente, este de acord să-l ia pe Dallas și să-l ajute să găsească Cal. Joe are propriile sale probleme paterne atât cu propriul său tată, cât și cu propriul său fiu, ceea ce îl face pe simbolismul acestuia ajutându-l pe acest puști în totalitate prea comod.

Dallas este prea nerecunoscător pentru a aprecia generozitatea lui Joe și are în mod clar multe lecții de învățat; cu toate acestea, este atât de neplăcut și de enervant încât este greu să devii investit dacă evoluează și își găsește un scop. Cu toate acestea, el și tatăl său sunt în mod inevitabil îndreptați către o coliziune în The Big Game, care este, în acest caz, un turneu de biliard cu bani mari. În ciuda formulei care funcționează aici, Wright pune în scenă și filmează spectacolul fără mult suspans sau pizzazz. În mod similar, el înfățișează New Orleans – unul dintre cele mai vibrante și mai bogate orașe culturale din America – într-o manieră zguduitoare.

Strathairn atinge câteva momente de emoție blândă și intimă, chiar dacă ocazia celei mai eficace scene a acestuia – nunta fiului lui Joe – se simte ca o nemulțumire. „Walkaway Joe” își propune să exploreze teme cu greutate, mișcare a moștenirii și destinului, fără a lăsa trecutul să-ți dicteze viitorul. Dar, făcând acest lucru prin această poveste groaznică a hustler-urilor, mizele se simt grozav de mici.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 29m 2020 283 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar