Voice from the Stone (2017) online subtitrat

Voice from the Stone
Voice from the Stone (2017)

Plasată într-un castel izolat din Toscana, Italia, în anii ’50, această peliculă intensă, plină de suspans, ne spune povestea lui Verena, o asistentă tânără foarte ambițioasă și determinată,  interpretată de Emilia Clarke (Game of thronesMe before you), care este angajată cu scopul de a-l ajuta pe tânărul moștenitor al proprietății, ce suferise o traumă. Băiatul nu mai vorbise deloc de la moartea subită a mamei sale. Dar, cu cât îl observă mai mult, cu atât mai mult devine convinsă că el a căzut sub vraja unei entități puternice, prinsă în pereții de piatră ai vilei, care pare să aibă un interes și asupra ei.

O tânără pierdută în gând se plimbă printr-o pădure, fără să știe ce o așteaptă și nu știe ce-i privește. Pe marginea drumului este privirea suprarealistă a unui imens cap de sculptat, dezobișnuit, al unei zeițe. Ar putea exista vreun indiciu mai clar că ceva nu este chiar așa cum ar trebui să fie în universul ei?

Drenat în atmosferă gotică, dar scurs dezastruos de orice suspans solid, „Vocea de la piatră” este un exercițiu născut în tipul de romantism supranatural întâlnit în povești clasice precum „ Căderea casei lui Usher ”, „Rebecca” și „ Rotirea șurubului. ” Fotografia și designul de producție al acestui fir din epoca anilor ’50, care apare în și în jurul unui castel vechi toscan și este adaptat dintr-o carte a scriitorului italian Silvio Raffo, face aproape toată ridicarea grea, aruncând o vrajă vizuală fantomatică. Dar, în timp ce ceața cețoasă, frunzele stârnite de vânt, o criptă umbrită și statui înfundate lucrează peste ore pentru a atinge tonul macabru potrivit de decădere și perturbare, narațiunea nebunească este la fel de convingătoare ca unul dintre acele reclame de parfumuri de designer supraîncărcate, cu un nume de marcă suprasolicitat. actriţă.

În ceea ce privește mirosul dat de acest efort de dirijare a novicului de către coordonatorul cascadoriei Eric D. Howell , să-l numim Eau de Jane Erred.

Femeia care face vânzarea este actrița britanică Emilia Clarke , cea mai cunoscută sub numele de draga cu părul alb, Daenerys Targaryen, de pe HBO, „Game of Thrones”. Cu încălțăminte sensibilă, haine de soare-Jane și un zâmbet enervant de contrabandă, încearcă să o canalizeze pe Deborah Kerr ca o asistentă primară și potrivită, care se mândrește cu capacitatea ei de a ajuta copiii bolnavi. Verena ei crește încredere – poate prea mult, având în vedere natura destul de deranjantă a celui mai recent pacient al său: Jakob, în ​​vârstă de nouă ani ( Edward Dring ), un băiat pufos cu ochii plini de vai și neîncredere, care nu a spus niciun cuvânt de la iubita sa mama pianistei, Malvina ( Caterina Murino ), a murit din cauza unei febre misterioase în urmă cu șapte luni și 16 zile.

Într-un prolog, în timp ce Malvina își respiră ultimul, îi spune fiului său: „O altă femeie va veni – veți vedea”. Dar, cu un portret de fotografie surprinzător despre această frumusețe care privește de pe perete, nu reușește să se încălzească de Verena și se îndepărtează regulat de prezența ei. El preferă să se înălțească deasupra unei cariere de piatră plină de apă pe proprietatea împrăștiată înainte de a plonja în apă. Sau rătăcește în pădure, în timp ce un servitor bărbat bătrân înnebunit își îndeplinește sarcinile în apropiere. Având în vedere că tot Verena pare să facă este să-l implor pe băiat să vorbească cu ea când și dacă îl poate găsi, oricine s-ar putea îmbolnăvi de o asemenea tâmpenie de o notă. Între timp, între aceste jocuri repetate de ascunzări, în cele din urmă, ea își dă seama că Jakob crede că poate auzi mama lui vorbindu-i prin zidurile vilei.

Nu ajuta lucrurile, tatăl lui Jakob Klaus ( Marton Csokas ), un sculptor al cărui comportament rece și înfățișare pupa nu o pun tocmai pe Verena. Când nu rostește perspective atât de profunde precum „Există o putere în tăcerea lui”, se învârte un pietricel ca un vârf sau povestește cum pisicile vii erau secretate cândva în zidurile castelului. Dar în timpul uneia dintre numeroasele ei incursiuni în „Unde este Jakob?” pe teritoriu, Verena se năpustește pe Lilia (veterana actriță italiană Lisa Gastoni ), o asociată blândă cu părul gri din Malvina, îmbrăcată complet în negru, care singură face ca asistenta să se simtă binevenită în timp ce completează unele dintre elementele din istoria familiei îndurerate.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 4,00 din 5)
Încarc...

1h 31m 2017 389 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

1 Comentariu "Voice from the Stone (2017)"

Avatar

Avatar
Vizitator
Cristina
1 year 8 months ago

Interesant, mi-a placut!

Avatar