Viral (2016) online subtitrat

Viral
Viral (2016)

În urma izbucnirii unui virus care șterge majoritatea populației umane, o tânără documentează noua viață a familiei sale în carantină și încearcă să-și protejeze sora infectată.

Viral este povestea supraviețuitorilor sfârșitului lumii din cauza unui focar. Dintre toate modurile în care s-ar putea încheia lumea, este probabil cel mai probabil un focar viral. Au existat un număr mare de filme și chiar serialele TV prin cablu, cronicizând, într-un fel sau altul, acest lucru poate transpira, de la virusul crucei bat / porci de la Contagion la virusul care provoacă un comportament asemănător cu zombie ca în 28 de zile mai târziu . are un parazit de vierme, interesant unul care se comportă într-o manieră similară cu paraziții existenți găsiți în Amazon și în astfel de locuri, dar acesta te va transforma într-un criminal nebun, va permite puterea supraumană și în cele din urmă te va ucide. Și se răspândește de la om la om destul de repede.

Emma (Sofia Black-D’Ella) și sora ei Stacey (Analigh Tipton) sunt adolescente destul de tipice, care trăiesc într-o casă în proces de a fi sfâșiate din cauza infidelității tatălui lor. Mama este plecată într-o călătorie de afaceri când se întâmplă – oamenii din întreaga lume încep să se îmbolnăvească și să afișeze un comportament psihotic, iar cauza acesteia nu este imediat cunoscută. Pe măsură ce infecția se răspândește, determinată a fi un vierme parazit care în cele din urmă invadează creierul, lumea începe să se bage în jos pentru un control al pagubelor grave.

Mama Emma nu poate să ia un taxi de la aeroport pentru a veni acasă din cauza tuturor bolilor bolnave, așa că tatăl ei se încumetă să o găsească, lăsând-o pe ea și pe sora ei singură acasă. În mod strălucitor, ei decid să spargă gunoiul de casă și să facă o petrecere uriașă în casă și surprind cu surprindere că cineva vine cu boala și începe să-i smulgă pe oameni. Cea mai rea parte, sora Emma, ​​Stacey, a fost infectată când atacatorul i-a scuipat sânge pe față și nu spune nimănui.

Pe măsură ce carantina se apasă, prezența militară devine din ce în ce mai intensă și se pedepsește pentru oricine ar putea fi infectat. Emma trebuie să găsească o modalitate de a împiedica sora să fie aruncată de comando-urile militare și să-și păstreze viața și noul iubit până când se va găsi o soluție la această problemă globală.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 26m 2016 544 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar