Villain (2020) online subtitrat

Villain
Villain (2020)

Natura tragică a poveștii lui Eddie este pusă cu entuziasm în prim-plan în timpul scenei de lansare a filmului, când Sean este dezbrăcat și amenințat la punctul de armă de Roy și Johnny ( Tomi May ) perpetuu enervat de el . Sean este genul de personaj neajutorat de susținere care, aparent, există doar pentru a face ca protagonistul nostru antihero să arate bine, așa că bineînțeles că se uită pe sine în timp ce Roy îl amenință. De asemenea, Sean îl copleșește imediat pe Eddie cu problemele sale, după ce îl alege pe fratele său din închisoare, în special abuzul de droguri al lui Sean și datoria sa restantă imposibil de mare față de Roy.

Desigur, Eddie, un tip incredibil de Byronic, dar nobil, încearcă să-și salveze fratele cel mic și cârciumă. Eddie este atât de generic decent încât dă adio de la inimă gardienilor închisorii sale, în timp ce este eliberat („Aveți grijă de acea familie, Danny”). De asemenea, el a primit o siguranță comic scurtă, așa cum vedem într-o scenă timpurie în care aruncă o pereche de publici lipsiți de respect și de mare mobilitate. Totuși, ceea ce trebuie să-ți amintești despre Eddie este că, deși are o inimă mare și sângeroasă, este și un pragmatist asemănător sfântului, așa cum vedem în interacțiunile sale cu toată lumea, inclusiv pe fiica sa înstrăinată Chloe ( Izuka Hoyle ) și cu loialul său BFF Mike ( Mark Monero), precum și mai multe tipuri nesănătoase, cum ar fi Roy, cu care Eddie vorbește cu răbdare înduioșătoare, și Sean (la care vom ajunge într-o clipă). Eddie este doar un tip dur, dar obișnuit, care încearcă să treacă în condiții imposibile.

Cel puțin, așa ar trebui să se confrunte Eddie. În film, este umanizat în cea mai mare parte de carisma și sensibilitatea tipului dur al lui Fairbrass. Fairbrass vinde aproape scene altfel incomode între Eddie și Chloe doar prin prezentarea unui tip disperat de necesitate ori de câte ori personajul său afectează un ton paternal cu fiica sa. Ceea ce este deosebit de crucial, având în vedere că dialogul în aceste scene este uitat, la fel și direcția lor și iluminarea bolnavă. Performanța de comandă a lui Fairbrass nu este suficient de puternică pentru a salva scenele groaznice ale chiuvetei de la bucătărie cu Chloe, care este prezentată doar ca o altă problemă de care Eddie trebuie să aibă grijă, ce se întâmplă cu copilul ei mic și iubitul ei abuzabil previzibil.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 37m 2020 263 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar