Viena and the Fantomes (2020) online subtitrat

Viena and the Fantomes
Viena and the Fantomes (2020)

Una dintre cele două oferte din acest an realizate de cineastul mexican Gerardo Naranjo, Viena și Fantome pare să fie mai puțin susceptibilă de a mulțumi fanilor mult-admiratei sale domnișoare Bala din 2011 (refăcută ca un vehicul mult mai puțin admirat Gina Rodriguez anul trecut): În timp ce setul său mexican Kokoloko (o intrare virtuală a festivalului Tribeca în așteptarea distribuției) se întoarce la poveștile despre violența în bandă, Viena își aruncă eroina în turneu cu o trupă rock ca ceva între un roadie și un groupie.

Un film descurajant care a dispărut pe raft din 2014, îl joacă pe Dakota Fanning, dar probabil va fi lansat acum cu speranța că aparițiile mici ale lui Evan Rachel Wood și Zoë Kravitz vor adăuga un recurs comercial. Fanii acestor două din urmă se vor simți înșelați.

Titlul fotografiei poate sugera că Fantome sunt trupa de rezervă a lui Viena, care împachetează arene în timp ce cântă fanilor adoratori. Deloc. Viena de Fanning (numele real Julia) este un nimeni de nicăieri, care, din motive necunoscute, vrea să devină parte din anturajul unei trupe post-punk auto-importante a cărei muzică o vom auzi foarte puțin. Abia chiar le întâlnim, într-adevăr: alergic la detalii sau context, filmul ne permite să ghicim care dintre acești tipi nebuni scrie piesele, cine cântă sau de ce vine cineva la concertele lor. Știm doar că călătoresc într-o rulotă de RV-uri mult abuzate, însoțiți de un echipaj care pare disproporționat de mare. (Având în vedere modul în care unele dintre mormăituri par să dispară de pe scenă fără explicații, uneori să reapară, ne imaginăm că s-ar putea să fi avut loc o editare dirijată în studio în ultimii șase ani.)

Prietenul nenumit al Vienei (Sarah Steele), una dintre roadie, o face să intre în echipaj, ceea ce nu este prea mult favorabil: femeile tinere introduc trei sau patru saci de duffel în camere de motel, în timp ce bărbații fără cămașă au lucruri mai importante de făcut. face cu femeile care au absolvit de la munca grunt la prietena. Madge (Kravitz) se culcă cu Albert (Caleb Landry Jones) și servește de facto ca manager de turneu; Wood’s Susi este alături de Freddy (Jeremy Allen White), iar treaba ei este de a face roadies să se simtă ca o porcărie. După o ciocnire înnebunită în special (Wood demonstrează o senzație pentru poziția nesigură a personajului), Susi este pornită din turneu și slujba Fetei lui Freddy devine disponibilă.

Viena a cochetat cu membrii echipajului britanic Keyes (Frank Dillane, care pare să se distreze mai bine decât oricine altcineva de aici), dar acum trebuie să se termine. Freddy are o latură posesivă, iar legătura cu el o îndepărtează de restul anturajului.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 45m 2020 256 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar