V Wars online subtitrat

Anulat 1 Sezon - 10 Episoade
V Wars

Ian Somerhalder a fost pe drumul vampirilor o dată în trecut, iar actorul este din nou la el cu noul spectacol al lui Netflix, V Wars. Dar, de data aceasta, actorul nu joacă rolul unui vampir care suge sânge. În schimb, el înfățișează rolul unui medic / savant, care este în căutarea de a găsi un leac care să ajute vampirii să se transforme în oameni.

Obsesia hollywoodiană pentru genul zombie și vampiri a fost o aventură îndelungată, cu amabilitatea The Twilight Series, Zombieland, Fright Night și multe altele. Ian și-a construit o carieră și o bază de fani puternică pentru el însuși, exploatând fiecare aspect al acestui gen în cadrul emisiunii Vampire Diaries.

Actorul în vârstă de 41 de ani, care este și producătorul executiv al V Wars, aduce în anii săi de expertiză în noul show. Dar, după ce ai urmărit 10 episoade, fiecare peste o oră, este sigur să spui că Ian l-a depășit de data aceasta.

Primul episod începe cu Dr. Luther Swann (Ian Somerhalder) și cu cel mai bun prieten al său, Michael Fayne (Adrian Holmes), făcând o călătorie în Atlantic pentru a investiga dispariția unui om de știință. Cei doi se expun la un virus care transformă oamenii în vampiri.

Cu toate acestea, virusul poate afecta doar persoanele care au o genă specială predispusă la „vampirism”. Din moment ce Michael are acea genă, el se transformă într-un vampir, în timp ce Luther rămâne neafectat.

Prietenii au transformat dușmani; în timp ce Luther încearcă să găsească un remediu pentru boală, Michael duce un război împotriva omenirii. Poliția și politicienii se implică, încercând să profite la maxim de situație pentru câștiguri politice. Spectacolul comentează și actuala criză de mediu.

Dacă găsiți rezumatul despre V Wars Wars plăcut, se datorează faptului că nu v-ați aruncat peste 10 ore din viață, urmărind o scriere proastă și o acțiune prea teatrală. V Wars preia indicii de la orice film de vampiri posibil, inundându-l cu linii de complot nesensibile.

Genul vampir are o bază specială de fani și necesită o doză bună de sex și piele. V Războaie oferă o mulțime de lucruri. Serialul are scene de marcă în care vampirii excesiv de atrăgători atrag oamenii pentru sex și încheie jocul prin bea sângele lor.

Ca un drog rău, V Wars vă oferă o durere de cap nebună, dar evocă și dorința de a ști ce urmează. Producătorii sunt suficient de deștepți pentru a lăsa goluri între ele, ceea ce vă face să doriți să faceți clic pe următorul episod. Dar nebunia nu te duce departe; o scriere bună.

Ultimul episod al seriei dezvăluie o răsucire importantă, tachinând al doilea sezon. Primul sezon în sine este o încercare eșuată de a aduce un vârf de prospețime genului excesiv de vampir. Mulți nu au a doua șansă. Sperăm că Ian își dă seama la fel înainte de a aduce al doilea sezon pe platformă.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

42m 2019 881 vizionari

Background
Informatie
Actori
Background

Scrie un comentariu

3 Comentari "V Wars"


Vizitator
Ale
2 years 1 month ago

Foarte bun serial

Vizitator
Robert
2 years 1 month ago

Pacat ca sa anulat…

Vizitator
Marta
2 years 1 month ago

Un serial super!

 
Warning! This link is a trap for bad bots! Do not follow this link or you're IP adress will be banned from the site!