Urge (2016) online subtitrat

Urge
Urge (2016)

Urge 2016 online subtitrat in Română este un film thriller, regizat de Aaron Kaufman in rolurile principale cu Ashley Greene, Pierce Brosnan si Alexis Knapp.Un grup de prieteni sunt în căutare de noi senzaţii tari si plănuiesc împreună sa plece intr-o vacanta de neuitat pe o insula. Weekend-ul lor capătă rapid conotaţii destul de periculoase când un patron misterios (Pierce Brosnan) al unui club exclusivist le prezintă tinerilor teribilişti un nou prototip de stupefiant. Debarasaţi de inhibiţii, aceştia încep să îşi trăiască la intensitate maximă cele mai sălbatice fantezii, contopindu-se frenetic în halucinaţii de la limita dintre real şi imaginar. Însă ceea ce părea să fie o noapte plină de distracţii se transformă într-o petrecere letală pe măsură ce Paradisul de pe insulă degenerează treptat într-o casă tropicală de nebuni.

Danny Masterson joacă rolul lui Neil, un multimillonar tehnologic arogant, care zboară cu elicopterul cu o grămadă de prieteni vechi la conacul său modern de pe o insulă exclusivă. Acestea sunt universal atractive și enervante, inclusiv asistenta / iubita verticală a lui Neal, Theresa ( Ashley Greene ); artistul dezinhibat Jason ( Justin Chatwin ); Vick (Fitness Geek ); și prietena slinky, nimfomană a lui Vick, Denise ( Bar Paly ).

„Acest weekend va fi epic”, asigură Neal reticentul Theresa. Cuvântul „epic” se aruncă foarte mult în scenariul lui Jerry Stahl , dar filmul în sine îndeplinește foarte rar această promisiune.

În curând, toți sunt agitați pentru o noapte de dezlănțuire la Volcano, un club de lumină roșie în care o pereche misterioasă de uriași, cu ochii mascați pe partea exterioară a mărimii clădirii și determină dacă sunt demni de intrare. În interiorul structurii cavernoase, ornamentate, străini se grăbesc pe ringul de dans și un artist de performanță numit Xiomara (Kea Ho) distrează mulțimea în curele de piele roșie și aripi de înger în stil Secret ale Victoria. Între timp, mai mulți necunoscuți în masajul fetișului și îi seduc pe Neal și prietenii săi în zona VIP.

Este genul de chestii care ar putea părea titilante și șocante înapoi când „ Eyes Wide Shut ” a apărut în 1999. Acum pare doar disperat și evident.

În curând, Jason va fi condus într-o cameră din spate în care proprietarul clubului – un dapper, aflat în pericol pe Pierce Brosnan , listat în credite doar ca The Man – oferă o mulțime de balbote filozofice înainte de a explica exact ce medicament ia toată lumea în acest loc. . El spune „Urge” și susține că permite utilizatorilor să devină o versiune pură a lor înșiși. Jason este binevenit să-l împărtășească cu prietenii săi. Dar! E o captura. Puteți face Urge o singură dată în viață.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 29m 2016 376 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar