Untraceable - Crime online (2008) online subtitrat

Untraceable
Untraceable – Crime online (2008)

Agent special FBI Jennifer Marsh (Diane Lane) muncește din greu pentru a menține un echilibru între viața ei de mamă singură și slujba ca ofițer al legii. În fiecare noapte, navighează pe internet împreună cu partenerul ei, Griffin Dowd (Colin Hanks), luând urma fraudelor cu cărți de credit sau a obsedaților sexual, din biroul din Portland, Oregon. În momentul în care primesc un nou site înfiorător, cei doi parteneri încep să monitorizeze killwithme.com cu scopul de a-i stabili autenticitatea.

De la bun început, site-ul pare cât se poate de real. Creatorul răstignește o pisică pe o cursă de soareci și își pune vizitatorii să răspândească zvonul în timp ce pisica moare lent, în fața camerei de filmat. O căutare asiduă pe internet dezvăluie o rețea de servere și de utilizatori care fac imposibilă localizarea site-ului, dar dezvăluie și faptul că ucigașul momește agenții cu informații care indică Portlandul ca sursă a semnalului.

Când un localnic este răpit și ia locul pisicii, apare o situație și mai înspăimântătoare: un mesaj online indică numărul utilizatorilor logați – cu cât vizitează mai multă lume site-ul, cu atât va muri mai curând bărbatul. Incapabili să-i oprească pe vizitatori să acceseze site-ul, agenții sunt nevoiți să urmărească îngroziți cum numărătoarea ajunge la cifra fatală.

Marsh e aleasă să se ocupe de caz în cadrul agenției conduse de detectivul Eric Box (Billy Burke) din Portland. Pe măsură ce numărul de crime sporește, iar Marsh își direcționează talentul spre găsirea lui, se îndepărtează periculos de mult de familie, nedându-și seama ce amenințare planează asupra persoanelor iubite. În timp ce se apropie de țintă, ucigașul întinde o cursă în care e prins partenerul de la FBI al lui Marsh. Cu cât trece timpul, cu atât Marsh și Box încep să dezlege rețeaua de indicii și de interconexiuni, dar rezolvarea poate veni prea târziu.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 4,00 din 5)
Încarc...

1h 41m 2008 522 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar