Unforgettable - Obsesia trecutului (2017) online subtitrat

Unforgettable
Unforgettable – Obsesia trecutului (2017)

Heigl este Tessa Connover, o femeie superbă şi ambiţioasă, recent divorţată care încearcă să se împace cu ideea că fostul ei soţ şi-a refăcut viaţa alături de o altă femeie. David şi-a adus logodnica nu doar în casa unde au locuit împreună, ci şi în viaţa fetiţei lor, Lilly. Pe de altă parte, traumatizată de o experienţă violentă din trecut, Julia (Rosario Dawson) face eforturi mari pentru a se ridica la nivelul aşteptărilor în calitate de soţie şi mamă vitregă. Împinsă de o gelozie patologică, Tessa duce totul la extreme să o îndepărteze pe Julia şi să îi facă viaţa un calvar.

Și o bună parte din asta are legătură cu performanțele de la Katherine Heigl, în calitate de divorț disprețuită, pentru răzbunare împotriva noii iubiri a fostului ei soț. Cu rama ei statuetă, mânerul de platină și privirile înghețate, Heigl îi domină fiecare scenă în moduri hilar, înspăimântătoare și înfricoșătoare. În cele din urmă, aceasta este utilizarea perfectă a prezenței ei comandante pe ecran; jucând eroine rom-com în filme precum „27 de rochii”, „ Urâtul Adevăr ” și „Viața așa cum o știm” au părut întotdeauna o formă slabă.

Dar este greu să ignorăm faptul că reprezentarea atât a personajului lui Heigl, a lui Tessa, cât și a lui Julia Rosario Dawson pare incomodă. „De neuitat” îi înfățișează pe aceste femei drept rivale vicioase, ambele căutând dragostea și aprobarea unui hunk bogat pentru a le face să se simtă validate, complete. Însă scenariul de la Christina Hodson găsește loc pentru a explora originile insecurităților lor, precum și puterea lor feminină. Și înfățișarea unor mămici perfecte, judecătorești, într-un oraș predominant alb, bogat, precum Pasadena, în sudul Californiei, nu este prea departe.

Cu toate acestea, în mare parte, „De neuitat” este doar nebun. Acest lucru este clar mai devreme, când Julia își taie prăjitura plecată în timp ce se pregătește să părăsească compania de publicare online din San Francisco unde lucrează. Di Novi își face timp să stea pe lama uriașă, în timp ce se introduce în litera „L” pe numele ei. Știm deja că a avut loc o crimă: fostul iubit al Iuliei, al cărui abuz a determinat-o să caute un ordin de restricție și o viață nouă, este acum mort. În timp ce efectivul real nu este chiar atât de interesant, performanțele și valorile producției ridică acest material neobișnuit.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 40m 2017 491 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar