Underworld: Blood Wars - Lumea de dincolo: Războaie sângeroase (2016) online subtitrat

Underworld: Blood Wars
Underworld: Blood Wars – Lumea de dincolo: Războaie sângeroase (2016)

Lumea de dincolo – Războaie sângeroase, cel mai recent film din franciza de mare succes, ne-o prezintă pe Selena, o femeie-vampir războinică (Kate Beckinsale) încercând să respingă atacurile feroce ale clanului Lycanilor şi ale facţiunii vampirilor care au trădat-o. Ajutată doar de David (Theo James) şi de tatăl acestuia, Thomas (Charles Dance), ea trebuie să pună capăt războiului nesfârşit dintre Lycani şi Vampiri, chiar dacă aceasta i-ar cere sacrificiul suprem.

Franciza „Underworld” – în care vampirii și vârcolacii, numiți Lycans, folosesc arme și săbi pentru a stabili un feud vechi de secole – a arătat semne de a deveni mai jucăuș cu a patra sa versiune, „Underworld: Awakening” (2012), care s-a îndepărtat. din mitologia obosită a seriei și aruncat în Ștefan Rea ca un om de știință nebun.

Orice speranță de o a cincea ieșire similară moare imediat în „Underworld: Blood Wars”. Acest film este atât de greu cu expunerea, încât ai crede că regizoarea, Anna Foerster, și scenaristul, Cory Goodman, și-au propus să completeze o disertație în loc de o continuare.

Întorcându-se, în componența ei completă de piele, se află Selene (Kate Beckinsale, cumva încă investită), un „dealer de moarte” vampir dorit de ambele părți. Aparent, sângele și sângele fiicei sale (care s-a ascuns încă de la ultimul film) pot conferi puteri speciale celor infuzate cu aceasta – o proprietate care a făcut încordarea căutată de membrul consiliului de vampiri Semira (Lara Pulver) și un lider Lycan, Marius (Tobias Menzies).

Cu o lipsă de distracție aproape voluntară, „Underworld: Blood Wars” introduce noi pericole (gloanțe autopropulsate și umbre de noapte – fatale pentru unii vampiri, dar numai dureroase și paralizante pentru Selene) și fundaluri, inclusiv un avanpost de vampiri din nordul înghețat și ceea ce trebuie să fie cea mai plină de vampiră din istorie. (După atâția ani nevrednici, cine ar putea petrece?)

Strategia seriei de a-și îmbăia imaginile în albastru a fost întotdeauna utilă pentru a obscuriza efecte speciale întunecate, dar iată, se pare ca o tauntă – o garanție a monotoniei vizuale care să completeze valoarea anemică a divertismentului.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 31m 2016 864 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar