Underwater (2020) online subtitrat

Underwater
Underwater (2020)

Stewart îl interpretează pe Norah, un muncitor pe un sit de cercetare subacvatic, care este literalmente la câțiva kilometri sub suprafață. O narațiune de deschidere enervantă, care se simte atacată de un producător în timpul postproducției întârziate a filmului, detaliază modul în care timpul începe să-și piardă tot sensul când ești atât de sub apă. Nu există lumină și uneori nici nu poți spune dacă ești treaz sau visezi. Aproape atunci, în timp ce tot încerci să-ți găsești locul în teatru, tot iadul se desface. Coca platformei începe să crape și să explodeze. Norah aleargă în siguranță, găsind în cele din urmă alți supraviețuitori care includ personaje interpretate de Vincent Cassel , Mamoudou Athie , John Gallagher Jr., Jessica Henwickși TJ Miller. Asta e. Este vorba de șase persoane care încearcă să supraviețuiască unei catastrofe care a ucis alte sute de oameni la bordul site-ului. Fără împușcături de echipaje de urgență la suprafață. Fără flashback-uri. Păstăile de evacuare au fost folosite sau distruse. Singura lor speranță este să meargă literalmente o milă de-a lungul fundului oceanului până la un alt loc și să spere că vor exista păstăi care funcționează acolo. Apoi descoperă că nu sunt singuri.

Da, „Underwater” este jumătate film de dezastru și jumătate film de monstru, care combină două genuri de filme B pe care le-am iubit întotdeauna. Pe măsură ce „Underwater” trece de la ceva mai asemănător cu „ The Poseidon Adventure ” la un riff scufundat la „ Alien ”, tranziția nu funcționează întotdeauna, dar regizorul William Eubankîși direcționează distribuția către spectacole incredibil de puternice în momentul de față care o țin împreună. Trebuie să credem situația Norei, iar Stewart vinde imediatitatea coșmarului ei trezit, bine asistată de Henwick și Cassel în special. (Pe de altă parte, schtick-ul lui Miller îmbătrânește repede, dar asta este singura verigă slabă). Scriitorii abordează câteva prea multe povești manipulative pentru a încerca să sporească miza emoțională, dar acest lucru este ceva obișnuit în ambele genuri în care „Subacvatic” riffing.

De asemenea, ajută producătorii filmului „Subacvatic” să atingă ochiul marelui Bojan Bazelli pentru a filma filmul. Cinematograful din spatele „ A Cure for Wellness ” și „ The Ring”Știe să construiască tensiunea cu o combinație de prim-planuri extreme care ne pun în casca lui Norah, fără a pierde niciodată geografia locului în care acești oameni luptă împotriva unor cote incredibile. Când filmul devine un film monstru complet, Bazelli și Eubank ar fi putut să formeze zgomotul subacvatic câteva grade, dar este totuși un film vizual eficient, a cărui valoare nu poate fi subevaluată. Cele mai multe filme B proaste, precum „Subacvatic”, se bazează pe o dietă constantă de sperieturi de salt și lucrări de cameră tremurate pentru a-și masca bugetele mici și lipsa de acuitate vizuală. Ceea ce diferențiază acest lucru este că există un talent artistic în ceea ce privește aspectul vizual și un design sunet captivant. Filmul este umplut cu lumini intermitente ale echipamentelor sparte sau sparte și cu zgomotul metalului scârțâind sub presiunea apei. Totul este necesar pentru a spori tensiunea.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 4,00 din 5)
Încarc...

1h 35m 2020 969 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar