Under the Riccione Sun - Sub soarele din Riccione (2020) online subtitrat

Sotto il sole di Riccione
Under the Riccione Sun – Sub soarele din Riccione (2020)

Filmul original Netflix Under the Riccione Sun este o privire profund nostalgică asupra vremurilor de demult din 2019, când plajele erau aglomerate și oamenii se atingeau foarte mult. Regizat de o entitate acreditată „Younuts!” (numele de plume al lui Niccolo Celaia și Antonio Usbergo), filmul este despre un grup de tineri pufos de la începutul anilor 20, care alăptează și sărută oameni în timp ce se află într-o vacanță anuală de o săptămână în Riccione, Italia, plină de soare. Ne va păsa de descărcarea romantică a acestor tineri dingdongi sau pur și simplu să ne inspirăm pentru a urmări cei mai interesanți tineri dingdongi din filmele lui Richard Linklater?

În fiecare an, același grup de prieteni în vârstă de colegiu coboară pe litoralul nisipos al Riccione, pentru a petrece și a face în preajmă. Call call: Ciro (Cristiano Caccamo) ajunge la Riccione pentru a face audiții pentru un concurs Idol esque, dar ajunge să funcționeze ca salvamar. Flirty Mara (Giulia Schiavo) îl invită să se alăture echipei sale de volei pentru că ea vrea în pantaloni scurți, dar are o prietenă înapoi acasă; totuși, cu cât stă mai mult cu Emma (Claudia Tranchese), cu atât inima îi este mai grea cu ciuperca.

Marco (Saul Nanni) este un tip timid, drăguț, care alăptează o milă de ani la Guenda (Fotini Peluso) și este încântat să afle că în sfârșit l-a aruncat cu prietenul ei din mai multe dintre aceste milenii; camerama lui pentru săptămână este Tommy (Matteo Oscar Giuggioli), un doof cu părul lung dedicat să-l ajute să aterizeze Guenda. Proprietarul acestora este Gualtiero (Andrea Roncato), un bătrân timer și fost femeie care are tot felul de sfaturi discutabile pentru Marco.

Vincenzo (Lorenzo Zurzulo) lovește hotelul cu mama sa omniprezentă Irene (Isabella Ferrari), care este extrem de supraprotejabilă pentru că este orb. El face legătura cu Furio (Davide Calgaro), un soi neplăcut care se străduiește să folosească „carbonara” ca metaforă pentru romantism. Furio îl introduce pe Vincenzo în lumea aplicațiilor de matrimoniale, prin care o întâlnește pe Camilla (Ludovica Martino), care se întâmplă să fie în Riccione cu iubitul ei teribil de egoist și neatent. Între timp, bătrânii au o legătură pentru o legătură de dragoste, în timp ce Irene o lovește cu Lucio (Luca Ward), portarul clubului local de dans, ceea ce o poate încuraja să își dezlege strânsoarea de kung-fu pe Vincenzo.

Există meciuri de volei, nopți la club, șezlonguri aleatoare pe plajă, etc., deoarece toate aceste fire romantice devin buclate, înnodate și întortocheate și încurcate și sperăm să fie îndreptate în câteva fericite-până la sfârșitul vacanței.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 41m 2020 600 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar