Uncanny (2015) online subtitrat

Uncanny
Uncanny (2015)

La zece ani de la absolvirea Institutului Tehnologic din Massachusetts, geniul in ale roboticii David Kressen inca mai lucreaza fara incetare, intr-un laborator high-tech sponsorizat de multimilionarul Simon Castle. Insa, a venit vremea sa impartaseasca cu lumea de afara inovatiile sale. Castle a invitat-o pe jurnalista Joy Andrews sa viziteze laboratorul in care lucreaza Kressen. Aceasta urmeaza sa petreaca o saptamana in compania lui Kressen, timp in care va fi martora celei mai mari creatii ale sale, robotul umanoid botezat Adam. Joy se arata fascinata de creatia lui Kressen. Pe masura ce relatia dintre Joy si Kressen devine mai personala in timpul vizitelor repetate, si robotul Adam pare sa se simta atras de Joy si incepe sa dea dovada de o serie de emotii neobisnuite pentru un robot.

Mark Webber conduce o mică distribuție în drama speculativă distopică a lui Matthew Leutwyler
Partea mai întunecată a inteligenței artificiale apare în Uncanny , o dramă deterministă jucată pe scară internă. Limitat ca domeniu de aplicare și lipsit de turnare convingătoare sau pirotehnice vizuale, cea de-a șaptea caracteristică a lui Matthew Leutwyler este probabil să își găsească cea mai bună recepție în accesorii.

După zece ani de la absolvirea MIT la 19 ani, cu studii duble în inginerie mecanică și informatică, robotul David Kressen (Mark Webber) este încă închis în spațiul de lucru 18 ca la fortăreață, un laborator contemporan de înaltă tehnologie din Los Angeles, sponsorizat de miliardarul Simon Castle ( Rainn Wilson). Însă acum a venit momentul să împărtășească inovațiile sale cu lumea de afară, iar Castle a invitat-o ​​pe jurnalista științifică Joy Andrews (Lucy Griffiths) să viziteze spațiul live pentru Kressen peste o săptămână pentru a asista la masterwork-ul său, un robot umanoid pe care l-a poreclit „Adam. .“

Fost inginer în robotică înainte de a prelua jurnalismul, scepticismul inițial al lui Andrews în ceea ce privește creația AI a lui Kressen cedează rapid admirației, deoarece se minunează de aspectul realist al lui Adam, de vocalizarea realistă și de programarea superioară care facilitează conversația surprinzător de normală. În timp ce intervievează atât Kressen cât și Adam, care acționează ca asistent de laborator al lui Kressen și împărtășește același nume, Andrews dezvoltă o afinitate din ce în ce mai mare față de inventator, precum și creația sa, mai ales că Kressen ajută la reluarea entuziasmului său pentru știința aplicată.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 31m 2015 758 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD
Informatie
Actori
Background

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar