Ultras (2020) online subtitrat

Ultras
Ultras (2020)

Regheira din regina disco din Torino, o explozie de deschidere, face parte dintr-o grămadă de timp în istoria violentă a Ultras-urilor lui Napoli, oferind un montaj care ne duce de la faimoasa mandată a lui Diego Maradona la club, prin run-ins-uri care ar putea să se mândrească cu un fotbal trasnic. Hooligans showreel.

O renunțare la deschidere a arătat deja clar că însemnele și pancartele afișate pe ecran sunt fictive și că filmul nu a fost realizat cu cooperarea Ultras.

Ultrasele din Napoli, pentru cei care nu se ocupă de politica fotbalistică, nu sunt la fel de neo-fasciste în mod deschis ca Ultrasele din Verona, Lazio și Inter, dar sunt suficient de intimidante pentru ca mai multe soții și familii asociate echipei să se ascundă la sfârșitul anului trecut.
Sandro și mulți dintre colegii săi li se interzice accesul la fotbal și trebuie să se înscrie cu poliția locală înainte de meciuri. El este moale pe Angelo (Nacca), un tânăr al cărui frate a fost deja ucis „în acțiune”. El este de asemenea moale pe Terry (Truppo), o femeie mai tânără pe care o întâlnește la o casă de baie. Aceste sentimente îl înfruntă într-un război în creștere între fracțiuni mai tinere din grupul care doresc să călătorească la meciuri și să-și creeze propriile pancarte, fără a se abține de bătrânii lor.

Filmul liber al lui Lettieri transmite romantismul și camaraderia echipajului, în același timp menținând un aer constant de amenințare. Dacă este ceva, și în comun cu multe filme de crimă de dinainte, este probabil un pic prea încorporat în cultură.

Niciun film nu va arunca testul Bechdel la fel de spectaculos în această lună, dar este vorba despre o descendență a băieților, cu o masculinitate care se dovedește înflăcărată și fără rost. Un debut împlinit activat de un ansamblu carismatic.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

0h 0m 2020 380 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD
Informatie
Actori
Background

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar