True Memoirs of an International Assassin (2016) online subtitrat

True Memoirs of an International Assassin
True Memoirs of an International Assassin (2016)

In filmul The True Memoirs of an International Assassin (2016) Online Subtitrat, un contabil blajin și scriitor (Kevin James) este confundat cu un criminal atunci când romanul său fictiv despre un asasin internațional, este publicat ca o poveste adevărată. Încercând să scape de faima lui bruscă și celebritate, el se îndreaptă spre Belize , dar este imediat încurcat într-un complot de asasinat. Aruncat într-o lume de pericol real, el trebuie să găsească o cale de a canaliza caracterul său de Colt Rodgers și de a se salva.

Voi spune asta despre cea mai recentă comedie originală Netflix, „Adevăratele memorii ale unui asasin internațional”: arată și se simte ca un film real. Spre deosebire de atâtea aventuri Happy Madison, inclusiv originalele Netflix „The Ridiculous Six” și „ The Do-Over ”, acest film are un regizor care a considerat compoziția vizuală și ritmul, iar cineva a scris de fapt un scenariu. Scenariul lui Jeff Morris , aflat pe notorița Lista Neagră a celor mai bune scenarii neproduse, este surprinzător de complicat, lucru neobișnuit și pentru alte filme cu Kevin James și Adam Sandler, care de obicei se ridică la puțin mai mult decât o serie de glume strâns alături de un complot de necrezut. În cele din urmă, „Memoriile adevărate ale unui asasin internațional” nu este suficient de distractiv pentru a-l recomanda, dar cu siguranță nu este experiența chinuitoare a vehiculelor recente James, cum ar fi „ Paul Blart: Mall Cop 2 ” sau „ Pixeli ”, și anumite părți ale acestuia funcționează de fapt.

Vedeta din „Regele reginelor” (o plăcere recunoscută vinovată pentru reînceperea acestui scriitor) îl interpretează pe Sam Larson, un schlub legat în cuburi, care are puțini prieteni și un șef oribil. Își imaginează el însuși conducerea unei cărți pe care o scrie în timpul liber numit Memoirs of a International Assassin . Primind sfaturi de la un partener de bar și fostul soldat numit Amos ( Ron Rifkin ) cu privire la intrarea și ieșirea din operațiuni ascunse, Sam oferă un roman de aventură distractiv și plin de acțiune noului său editor Kylie ( Kelen Coleman)), care promite „să nu schimbe niciun cuvânt”. Ea nu. Ea doar adaugă cuvântul „Adevărat” pe partea din față a titlului, trimițând viața reală a lui Sam învârtind. Acum, el apare la talk-show-uri și încearcă să apere o poveste de spionaj internațional pe care a făcut-o. Desigur, nu a trecut mult timp până a fost răpit și aruncat în mijlocul unei situații de mare pericol în Venezuela.

Detaliile specifice ale porțiunii internaționale a aventurii lui Sam sunt destul de inteligente în complexitatea lor. Sam îl întâlnește mai întâi pe El Toro ( Andy Garcia ), care dorește să fie ucis un domn al crimei pe nume Masovich ( Andrew Howard ). Masovich îl interceptează pe Sam și îi poruncește să-l asasineze pe președinte ( Kim Coates ), care apoi îl interceptează pe Sam și îi poruncește să-l asasineze pe El Toro. Este cercul spionajului. Sam, care crede că majoritatea oamenilor este asasinul internațional cunoscut sub numele de „The Ghost”, câștigă un partener într-un luptător pentru libertate, pe nume Rosa Bolivar ( Zulay Henao ), și Rob Riggle și Leonard Earl Howzeapare ca un cuplu de agenți americani care aproape urmăresc dilema actuală a lui Sam / Ghost cu bucurie sceptică. Ei iau pariuri dacă este sau nu de fapt un asasin și mănâncă floricele în timp ce urmăresc imagini de supraveghere a lui încercând doar să supraviețuiască.

În mare parte, „Memoriile adevărate ale unui asasin internațional” este suficient de aglomerat pentru a fi o diversiune distractivă. Problema este că Morris și regizorul Jeff Wadlowrevenim la aceleași glume de prea multe ori – vedem mai multe scene din Sam imaginând secvențe de acțiune care nu se întâmplă cu adevărat și în actul final există un obicei ciudat de a înregistra coloana sonoră cu versiuni în limba spaniolă a pieselor pop americane. Problema mai mare este o lipsă distinctă de râsele reale față de aceste glume, chiar și pentru prima dată când le auzim. Am chicotit o dată sau de două ori la Riggle & Howze, dar este tentant să nu clasificăm nici măcar filmul drept o comedie. Este un melting pot al unei diversiuni, prea subțire în orice departament specific de gen pentru a se înregistra cu adevărat. Nu este suficient de plin de acțiune, nu este destul de amuzant, iar personajele nu sunt suficient de memorabile.

Acestea fiind spuse, nu este niciodată îngrozitoare, ofensivă sau stupid. Poate că aceasta este o bară joasă pentru a șterge, dar este un ucigaș în timp, ceva care ar putea face câteva ore să treacă mai repede dacă ai nevoie de ceva care să accelereze ceasul. Filmele ar trebui să facă mai mult decât să îți omoare timpul și acesta ar putea avea un dialog mai inteligent și personaje reale, dar trebuie spus ceva despre o distragere de la drama internațională a acestei săptămâni, adevărată sau nu.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 38m 2016 504 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar