Trolls - Trolii (2016) online subtitrat

Trolls
Trolls – Trolii (2016)

Creatorii peliculei Shrek și DreamWorks Animation prezintă Trolii, o comedie inteligentă, amuzantă și obraznică despre căutarea fericirii și până unde sunt unii dispuși să meargă pentru a o obține. Filmul transportă publicul către o lume colorată și minunată populată de Troli extraordinar de optimiști, care dansează și cântă continuu și de Bergenii de un pesimism comic, care sunt fericiți numai când au Troli în stomac. După ce familia Bergen invadează satul Trolilor, Poppy, cel mai vesel Trol, și prea-prevăzătorul și țâfnosul Branch, pleacă într-o călătorie, încercând să-și salveze prietenii. Misiunea lor e plină de aventură și întâmplări, pe măsură ce această pereche nepotrivită încearcă să se tolereze reciproc, astfel încât să ducă misiunea la bun sfârșit. Filmul prezintă și lumea unică inspirată din fibre, ghemotoace, blană, sclipici și culori vii. Publicul va fi învăluit complet de acest univers tactil și îmbietor – producătorii îl numesc „imersie estompată” – diferit de orice alt film. Apoi, avem coafurile înalte din păr de culoarea bomboanelor, semnul distinctiv și mândria Trolilor de pretutindeni.

Între timp, „ Trolls” este o mașină de bani derivată madcap, care se referă la asigurarea faptului că DreamWorks, care a avut puține accesări decât secvențe în ultimii ani, are o conductă nouă de venituri constante. Tot ce trebuie să faceți este să stați la creditele finale pentru a vedea câte organisme au fost dedicate asigurării de oferte de licențiere (Target.com listează singure 165 de produse de legătură).

Acestea fiind spuse, tinerilor și mai mult de câțiva adulți probabil nu le va părea că această simulare vizuală de a muta fără minte un întreg bol plin de Skittles și Starbursts într-o singură ședință este practic golă în interior, chiar și cu mesajul său destul de rotativ că puterea de a fi fericit locuiește în noi toți. Nu suntem decât oameni simpli și va fi greu să rezistăm pseudo-farmecelor prefabricate ale unei fantezii muzicale evadatoare care investește cea mai mare parte a ingeniozității sale în coloana sonoră infecțioasă. Bătrânii se sprijină puternic pe capse reimaginate de la fiecare recepție de nuntă ținută încă din anii ’80: „ Septembrie ” , „Eu ies”, „Eclipsa totală a inimii”, „Bună ziua”, „ Culorile adevărate ” și chiar Brady Bunch mormăi „Este o zi de soare”.

Majoritatea acestor blocaje puternice sunt făcute cu atât mai captivante, fiind cântate în primul rând la perfecțiunea găurilor de vierme de către cei doi actori vocali plini cu melodie: Anna Kendrick în forma „ Pitch Perfect ” primordială și Justin Timberlake , a cărui auto-penn. „Nu pot opri sentimentul” ar putea fi noul „Totul este nemaipomenit” în condițiile în care nu este imposibil să nu te zgâlțâie brusc, fără niciun motiv zile după ieșirea din teatru.

Dar ce spuneți despre complot, spuneți? Ei bine, din când în când – așa cum se arată în scrapbook-ul cu decupaje tactile de pâslă – a existat o cursă de troll-uri minuscule, super drăguțe, a căror întreagă existență se învârte în jurul cântării, dansului și îmbrățișărilor de grup efectuate la oră. Din păcate, existența lor veselă este întreruptă o dată în fiecare an de către vecinii lor nemesi acrișori cunoscuți ca Bergens, un trib negricios de uriași cu postură mătăsoasă, dinți cârcosi și atitudini proaste al căror oraș pare înconjurat în ceea ce poate fi numit doar canalizare elegantă.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 1,00 din 5)
Încarc...

1h 32m 2016 378 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar