Treadstone online subtitrat

IN DERULARE 1 Sezon - 10 Episoade
Treadstone

Atunci când filmele Jason Bourne, bazate pe romanele lui Robert Ludlum, au lansat pentru prima dată, au beneficiat de a fi mai inteligente decât imaginea de acțiune medie și s-au blocat simultan cu un haos intens, creativ. Era o tocană bună.

Cu toate acestea, după primele trei filme – The Bourne Identity (2002), The Bourne Supremacy (2004) și The Bourne Ultimatum (2007) – se pare că povestea își desfășura cursul. În plus, Matt Damon era ocupat.

Ah, dar este cu adevărat dificil să oprești producătorii care cunosc o franciză de bani atunci când obțin recompense din aceasta, așa că am primit The Bourne Legacy (2012) fără Bourne, ci cu Jeremy Renner. Parcă era sfârșitul – dacă Renner, un actor fin, nu ar putea reîncărca franciza, cine ar putea?

Matt Damon!

Da, el s-a întors pentru Jason Bourne (2016), titlul fiind un aparent din cap la nevoia de a-l reintroduce după lucrul Renner care a deturnat în jurul omului principal, dar a trăit în univers. Asta ar fi trebuit să fie suficient, nu?

Nu!

Acum, o serie de televiziuni care se bazează pe rețeaua americană, numită Treadstone, care în felul acesta se aruncă în mod hilar în materialul de presă ca fiind „de la un producător al francizei Bourne”, care nu țipă încredere în timp ce încearcă să pătrundă din IP, adăugând „din lumea lui Jason Bourne” în materiale.

Așadar, da, Treadstone este un concept de trenuri de gravide care chiar trebuie să posteze această notă cu ciudă expresie înainte de episoade: „Bazat pe o organizație din seria de romane Bourne de Robert Ludlum”.

OK bine. Îți amintești programul „Treadstone” din filme, nu? Este un program negru de operare CIA care „trezește” o celulă adormită de agenți care nu-și amintesc mult, dar care pot să-ți lovească cu adevărat fundul. Cu Treadstone- ul SUA , acea subplotă este transformată în complotul principal: treziți o grămadă de actori care nu sunt numiți Matt Damon sau Jeremy Renner și faceți-i morf „în asasini aproape supraumani” de pe glob – Coreea de Nord, Berlin, Paris, Rusia, etc. – și scoate oamenii.

Ingredientul care lipsește este însă scrisul. Treadstone este o acțiune și niciun creier, ceva care este destul de clar devreme și apoi devine o epidemie în cel de-al doilea episod , culminând cu o goană hilară de mașini în care sunt asasinați din Coreea de Nord (dar nu agenții adormiți Treadstone , doar pentru claritate). un fost jurnalist a transformat șoferul de taxi britanic care se află în Franța încercând să … uite. Dar partea amuzantă este că ea conduce ca Jason Bourne, deși a fost recent jurnalistă și probabil că nu a mai fost peste 55 de mile pe oră într-un taxi, dar asta nu o împiedică să poată naviga ca un badass. și aruncați alte mașini în timp ce o conducea. Din nou, fără creiere, toată acțiunea.

În timp ce o mulțime de filme de acțiune necesită publicului să suspende uneori necredința, Treadstone le cere să vadă vârfurile propriilor capete și să înlăture blob-ul din interior. Este singurul mod în care vei supraviețui scrisului. Chiar și actorii par uneori uimiți. Michelle Forbes o interpretează pe Ellen Becker, veterana CIA, apucând planul „Treadstone” de lungă durată și cu noile sale implicații. În primele două episoade – îmi pare rău, a fost prea dureros să mergi mai adânc după ce jurnalistul transformat în șoferul de taxi a mers în mod hilar – nu primește mult timp pe ecran, dar pare chinuit încercând să descopere complotul. Un alt agent strigă: „Ce dracu se întâmplă, Ellen ?!” și este o întrebare foarte mare.

Aceasta este o serie care clipește în timp și apoi simte nevoia să spună „astăzi” când, da, este destul de clar că am ieșit din anii ’70 în acel moment. În plus, există o scenă în care agentul CIA J. Randolph Bentley (iubesc detaliile de pe numele de acolo) își luptă cu succes ieșirea din mâna KGB, care încercase să-l doboare și să-l transforme. Bentley (Jeremy Irvine) vine din frig și probabil ar trebui să fie un erou, dar în cinci minute de la CIA întrebându-l ce s-a întâmplat, ei îl acuză că este un spion dublu din senin („Ce naiba se întâmplă, Ellen?! „) Și, da, armele ies pe măsură ce creierul se stinge din nou.

Este ca multe în Treadstone . Personajele fac lucruri în care te gândești: „Hmmm, de ce ai spune ‘da’ pentru asta?” sau „Băiete, asta nu pare adevărat inteligent”, și totul este în slujba creării unei drame și acțiuni false. De asemenea, Ellen nu este în cameră când un agent din Coreea de Nord îi spune jurnalistului întors șofer de taxi (pe care nu l-a întâlnit niciodată, apropo): „Cineva îi trezește”.

Iată o notă laterală interesantă în documentul Treadstone : Tracy Ifeachor ( The Originalist de la Broadway ) îl joacă pe șoferul de taxi. Aș dori să o văd în ceva mai bun, pentru că poți să-ți spui instantaneu că este supracalificată pentru partea respectivă (adică chiar scoate șofatul ridicol și asta este cu adevărat impresionant). Brian J. Smith ( Sense8 ) este, de asemenea, un actor cu multe de oferit, dar nu i se oferă mult aici, la început. Vedeți, există o serie de actori buni în Treadstone , dar probabil nu vor ieși în evidență decât dacă se luptă, sări de pe acoperișuri sau înnebunesc. Nu este vorba despre discuții (totuși sunt aproximativ 40 de producători).

Pe măsură ce acești agenți adormiți se trezesc, imaginea mai mare va fi probabil doar cine face trezirea și în ce scop nefiresc. Misiunea ta, în cazul în care alegi să o accepți, este să îți dai seama dacă o idee pe jumătate coaptă dintr-o franciză de filme complet coapte, merită cu adevărat timpul tău, având în vedere tot ce este mai departe.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

43m 2019 804 vizionari

Background
Informatie
Actori
  • Titlu original: Treadstone
  • In derulare: Da
  • Data lansari: 15-10-2019
  • Data finalizari: 17-12-2019
  • Genul: Actiune, Aventura
  • Regizori: Tim Kring
  • Evaluare: 0 votes
Background

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!


 
Warning! This link is a trap for bad bots! Do not follow this link or you're IP adress will be banned from the site!