Trash Fire (2016) online subtitrat

Trash Fire
Trash Fire (2016)

După ce părinţii lor au murit într-un incendiu devastator, Owen şi-a continuat viaţa în mod indepenent, în timp ce sora lui, care a suferit arsuri pe aproximativ 80% din suprafaţa corpului, a rămas în grija bunicii lor. Însă după ce o cunoaşte pe Isabel, cu care urmează să aibă împreună un copil, Owen este obligat să se confrunte cu amintirile dureroase din trecut, de care a fugit toată viaţa sa de adult. Reîntorcându-se să îşi revadă sora după atâţia ani, Owen, însoţit de iubita lui, Isabel, ajung să fie implicaţi într-o serie de minciuni îngrozitoare, înşelăciune şi crimă.
Adrian Grenier („ Entourage ”) îl joacă pe Owen, un tip care este, bine, un fel de tâmpit. Îl întâlnim luptându-se cu prietena sa Isabel (excelenta Angela Trimbur) și în curând afla despre diferitele sale deficiențe de personalitate. Este un tip agresiv, care nu poate fi deranjat să-și amintească de meseria prietenilor soției sale și să bea în exces. De fapt, cel mai mare defect al filmului este acela că Owen este o înțepătură atât de infidelă în aceste scene timpurii, încât cineva se întreabă ce naiba a văzut Isabel în primul rând. Deși există ceva interesant în ideea că aceste două se află în ultimele zile ale unei relații – acele momente în care sexul este mai sporadic decât lupta și ceasul nu face decât să marcheze până la sfârșit. Despărțirea iminentă a acestora este întreruptă de o sarcină, pe care Owen se descurcă cu pula tipică, dar în cele din urmă ajunge să vadă drept începutul unui nou capitol din viața sa. El va fi o persoană mai bună pentru a fi un tată bun și pentru a porni pe acel drum trebuie mai întâi să se reconecteze cu familia pe care a lăsat-o în urmă.

Când Owen era adolescent, părinții lui au fost uciși într-un foc oribil de casă. Owen s-a învinovățit de incendiu, care și-a speriat îngrozitor sora sa Pearl ( AnnaLynne McCord ). Pearl și Owen au fost trimiși să locuiască împreună cu bunica lor crudă Violet (Fionnula Flanagan), dar Owen a decolat într-o zi, lăsându-l pe Pearl blocat în casa ororilor. Acum, Isabel insistă că o întâlnește pe Violet și că Owen se reconectează cu sora sa înainte de a începe o familie proprie. Intențiile ei pot fi bune, dar unele familii nu ar trebui să se reconecteze.

Aproape instantaneu, putem simți că se întâmplă mai multe cu Violet & Pearl decât i-a transmis Owen prietenei sale. Prima dată când o vedem pe Pearl, se strecoară în toiul nopții, spionând pe Isabel printr-o gaură, în timp ce ea se atinge (primul nod direct către „Psiho”, care este urmat de o scenă de duș și mai directă mai târziu. în film). Ceva este cam oprit cu Pearl. Și Violet este doar o femeie vicioasă, crudă, genul care o numește în mod deschis pe Isabel o curvă când află că este cu copilul. Violeta este una dintre acele femei care își ascunde sociopatologia în spatele vălului religiei. În cel mai îndrăzneț moment al lui Bates, el chiar și-a masturbat-o spre televangelism. De îndată ce o vom întâlni, mai ales că este jucată de Flanagan, cu o tonă perfect acidă, știm că va fi o veste proastă pentru Isabel.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 31m 2016 342 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar