Traffic (2016) online subtitrat

ट्रैफिक
Traffic (2016)

Acțiunea thrillerului are loc pe parcursul unei singure zile și este inspirat dintr-un incident petrecut în realitate din Chennai. În Pune, fiica superstarului Dev Kapoor, este bolnavă și are nevoie urgent de un transplant de inimă. În altă parte în Mumbai, jurnalistul stagiar Reyhan suferă un accident și este declarat mort clinic. Părinții lui Reyhan decid să doneze inima fiicei lui Dev. Cu toate acestea, ploile și condițiile de vizibilitate redusă fac imposibil transportul inimii pe calea aerului, iar singura opțiune este de a traversa cei 150 km pe șosea…

Într-o intersecție aglomerată, Rehaan care călărește și nu are cască cu cel mai bun amic al său Rajiv (Amol Parashar) se întâlnește cu un accident fatal. Aruncat de pe bicicletă, suferă o vătămare la cap. Tot în același loc, într-o altă mașină, se află Abel, care este cu toții chemat de superiorul său să facă parte dintr-o urgență.
Cei 160 de kilometri ciudat dintre Mumbai și Pune este locul unde este programată acțiunea. Comisarul Poliției Rutiere din Mumbai, Gurbir Singh (Jimmy), care descrie traficul orașului ca nimic mai puțin decât un coșmar ezită să-și asume sarcina oneroasă. Cu toate acestea, spiritul uman care este indomabil în fața adversității vine în prim-plan în timp ce începe plimbarea cu emoții.
Personajele și situațiile de tip cheie sunt împletite perfect. Există câteva sentimente religioase de joacă în galerie previzibile, introduse pentru a obține rezultatele dorite. Dar acest lucru poate fi trecut cu vederea, deoarece la baza lui, acesta este un film bine intenționat, cu performanțe fine din distribuția sa de ansamblu. Mențiuni speciale sunt rezervate pentru Manoj Bajpayee și Jimmy Sheirgill, care sunt clasa A. Deși, sunt doar în camee extinse; aceste două se ridică fără efort peste lungimea rolurilor lor.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 44m 2016 433 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar