Traded (2016) online subtitrat

Traded
Traded (2016)

Clay Travis, un fost pistolar, duce o viață liniștită de fermier alături de soția sa, Amelia, de Lily, fiica lor în vârstă de 17 ani și Jake, băiatul cel mic. Liniștea familiei este întreruptă brusc când Jake este ucis de un șarpe cu clopoței. Amelia este cufundată într-o depresie profundă iar Lily decide să plece de acasă pentru a-și urma visul, acela de a deveni o Harvey Girl, asemeni celor din musicalul cu același nume din 1946. Plecat pe urmele fiicei sale, Clay realizează că aceasta este ținută captivă și obligată să se prostitueze.

O distribuție puternică de fețe cunoscute oferă gravitas mult-necesare dramei occidentale a lui Timothy Woodward Jr., care oferă mâncare cinematică de confort fanilor venerabilului gen. În rolul principal al lui Michael Pare (care prezintă o carismă rezistentă, dar încă formidabilă, pe care producătorii de filme o vor reaminti de la like-urile Streets of Fire , Eddie și Cruisers ), Traded prezintă un element original, dar se înregistrează ca oater solid, dacă este minor.

Pus în 1880 din Kansas, povestea se referă la Clay Travis (Pare), o armă de armă reformată care trăiește o viață pașnică în calitate de crescător alături de soția sa Amelia (Constance Brenneman), fiica Lily (Brittany Elizabeth Williams), în vârstă de 17 ani și fiul mai mic Jake ( Hunter Fischer). Viața familiei este sfâșiată atunci când Jake este ucis de un șobolan, trimițându-și mama într-o depresie adâncă și condus-o pe Lily să plece de acasă neanunțată și să-și continue visul de a fi „Harvey Girl” (Google, dacă nu ai văzut în 1946 Judy Garland muzical).

În urma fiicei sale către Wichita, Clay descoperă că a fost capturată în sclavie albă și adusă cu forța în Dodge City. Inutil să spun, acest lucru nu stă bine cu el, așa că își continuă urmărirea în timp ce se confruntă cu o varietate de răufăcători de-a lungul drumului, inclusiv un proprietar nemilos de bordel (cântăreața country Trace Adkins, care face pentru un tip rău convingător); un spânzurat (Martin Kove) care își abuzează sexual fiica vitregă; și sclavul alb jucat de (cine altcineva?) Tom Sizemore. Una dintre puținele figuri simpatice pe care le întâlnește este bătrânul bătrân Billy (Kris Kristofferson, ale cărui credințe occidentale includ Pat Garrett și Billy the Kid ), care oferă sfaturi filozofice împreună cu o armă și un cal atunci când este necesar.

Fanii occidentali vor îmbrățișa cu bucurie fiecare element de clișeu oferit aici, inclusiv tirurile de tragere rapidă necesare în mijlocul străzii, în acest caz prefațat în mod neplăcut de un bărbat care îl avertizează pe Clay: „Ați ucis cinci bărbați în Abilene!” Iar când Clay intră într-o altercație cu un funcționar mai puțin de ajutor, îl sfătuiește cu gândul pe bărbat: „Scoate-ți ochelarii”, înainte să-l lovești în față și să-și rupă nasul.

Chiar și aspectul Traded este reconfortant, datorită folosirii unor locații de filmare atât de bine purtate precum Paramount Ranch și Big Sky Movie Ranch. Practic îți dă senzația că dacă te-ai prezentat la momentul potrivit și ai fost echipat cu gunoiul corespunzător perioadei, este posibil să fi fost recrutat ca supliment.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 38m 2016 327 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar