Toy Story 4 - Povestea jucăriilor 4 (2019) online subtitrat

Toy Story 4
Toy Story 4 – Povestea jucăriilor 4 (2019)

„Nu pot să vă las să vă aruncați departe”, cântă Randy Newman , bardul lui Pixar, într-un montaj din „Toy Story 4.” Titlul piesei se adresează lui Woody ( Tom Hanks ), un prieten al proprietarului său original, Andy, și mai târziu lui Bonnie, un tânăr de cinci ani, care a moștenit jucăriile lui Andy la sfârșitul „ Toy Story 3 ” și i se arată rafinându-și propriile ritualuri de joacă care nu includ întotdeauna Woody. În al doilea rând, cântecul se adresează oficial unui nou personaj, Forky ( Tony Hale ), o vârfă de plastic cu picioarele lipite de brad și brațele de curățare a țevii, creată de Bonnie cu material furnizat de Woody în timpul zilei de orientare la grădiniță. Tipic din „ Toy Story, „o serie în care obiectele neînsuflețite nu au doar personalități, ci crize existențiale, Forky continuă să se despartă de Bonnie și Woody și să încerce să se arunce în cel mai apropiat recipient al gunoiului. Acesta nu este un comentariu asupra propriilor sale sentimente de demnitate. expresia faptului că Forky este, până la urmă, o ustensilă și se simte cel mai confortabil în coșul de gunoi, sigur în cunoașterea că și-a îndeplinit scopul.

Dar „Nu vă pot lăsa să vă aruncați departe” exprimă și sentimentele publicului pentru această serie iubită, care a continuat de-a lungul a aproape un sfert de secol, producând patru rate care rulează gama de la excelent la perfect. Nu dorim ca povestea „Toy Story” să se termine, dar, de asemenea, nu dorim ca aceasta să devină o joacă scoasă de pe raft din obligație, mai degrabă decât emoție. Dacă producătorii „Toy Story 4” au împărtășit aceste anxietăți, le-au contopit în complotul acestui film. Printre altele, este vorba despre o frică a unui coleg de joc devotat că va deveni învechit, plictisitor, nu mai special și, în caz contrar, incapabil să dețină atenția unui copil.

Dar, așa cum obișnuiau să promită reclame vechi de jucării: asta nu este totul ! Deși prima parte a filmului se concentrează pe relația dintre Woody și Forky (care au o plimbare și o discuție îndelungată, neașteptate, care evocă în mod ciudat atât „Of Mice and Men”, cât și „ Midnight Cowboy ”), restul „Toy Story” 4 „își distribuie atenția în mod democratic printre piesele de teatru pe care le știm de mai înainte, inclusiv Buzz Lightyear de Tim Allen și Cowgirl Jesse de Joan Cusack, și jucării noi pe care le întâlnim în timpul călătoriei familiale Winnebago de o săptămână. Acestea din urmă includ Keegan Michael-Key și Jordan Peele, ca Ducky și Bunny, colecții de pluș înțelepte pe care Buzz le întâlnește la un târg de bilă; Keanu Reevesca Duke Caboom, un motociclist cu motociclete în stil Evel Knievel, care se descrie cel mai mare cascador din Canada; și Christina Hendricks ca Gabby Gabby, o păpușă vorbitoare din anii 1950, a cărei casetă vocală este spartă și își petrece zilele conducând un regat pustiu de jucării nerevendicate într-un magazin de antichități. (Nu ar fi un film „Toy Story” fără o atingere a sinistrului, iar Gabby îi oferă ajutorul minionilor ei, un set de manechine de ventrilocist identice ale căror capete mari se înclină când aleargă.)

Pe măsură ce povestea se desfășoară, suntem tratați cu toate elementele la care ne-am așteptat, inclusiv o misiune de a salva o jucărie dispărută sau răpită, o secvență de acțiune culminantă care reunește personaje separate și un moment în care o jucărie rupe în mod hilar se împotrivesc să lase oamenii să știe că sunt în viață. În general, „Toy Story 4” – care a fost scris de Stephanie Folsom și veteranul Pixar Andrew Stanton („ Finding Nemo ”) și regizat de Josh Cooley („ Inside Out ”) – se confruntă oarecum cu tradiția, prin faptul că este mai puțin de o comedie-aventură liniară, liniară decât o patchwork de scene, momente și grupuri de personaje, unificate mai mult prin teme și idei împărtășite decât prin orice lucru particular care se întâmplă. Aceasta’Filmul cu Robert Altman cu puține jucării din plastic, dar darnic dacă nu se apropie de asta uneori.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 40m 2019 315 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar