To the Bone (2017) online subtitrat

To the Bone
To the Bone (2017)

Bazându-se pe experiențele reale ale scriitoarei și regizoarei Marti Noxon, „To the Bone” împărtășește povestea tinerei Ellen și lupta ei cu anorexia. Ellen este o tânără anorexică în vârstă de 20 de ani, care și-a petrecut cea mai mare parte a adolescenței urmând diferite programe de recuperare, doar pentru ca la finalul lor să fie de fiecare dată mai slabă cu câteva kilograme. Hotărâtă să găsească o soluție, familia ei disfuncțională este de acord să o trimită la un centru pentru tineri, condus de dr. William Beckham, un medic neconvențional. După ce ajunge în centru, ea și ceilați tineri pornesc într-o călătorie uneori amuzantă și uneori deranjantă, navigând dependența lor și găsind calea de a alege viața. Surprinsă de regulile neobișnuite, și fermecată de colegii săi, Ellen trebuie să descopere cum să se confrunte cu dependența ei și să experimenteze acceptarea de sine pentru a avea o șansă împotriva demonilor proprii.

Noua dramă, produsă de Netflix, „To the Bone”, scrisă și regizată de Marti Noxon , spune povestea unui tânăr anorexic folosind în sine gluma interioară a umorului „regiilor” (anorexicii). În loc să abordeze subiectul într-o problemă „solemnă a săptămânii”, „To the Bone” încearcă să lumineze starea de spirit. Există aspecte ale acestei abordări care sunt revigorante. Noxon cunoaște clar teritoriul. Dar rezultatul final este confuz și nefocalizat. Scenele individuale strălucesc, dar arcul general suferă. „To the Bone” nu este tot ceea ce este interesat de tratamentul efectiv al afecțiunii, chiar dacă majoritatea filmului are loc într-un program de tratament. Filmul este, de asemenea, foarte distras de un sub-complot romantic, un sub-complot care este apăsător și incomod de la salt.

În scena de deschidere, Ellen ( Lily Collins ) – o artistă în vârstă de 20 de ani, cu haine atârnate de ea ca un speriet – este pornită dintr-un program de tratament pentru „atitudinea sfidătoare”. Ea merge să rămână cu tatăl ei (care nu apare niciodată în film), mama vitregă ( Carrie Preston ) și vitregul ( Liana Liberato ). E bolnavă atât de mult, încât întreaga familie, speriată și epuizată, a renunțat la moarte. Mama lui Ellen, Judy ( Lili Taylor ), a ieșit la fel de homosexuală când Ellen avea 13 ani, iar acum locuiește în Phoenix, care conduce o fermă de terapie pentru cai cu partenerul ei Olive ( Brooke Smith). Depărtarea a fost un abandon al copilului ei cu probleme, dar și un act de autoconservare. Mama vitregă a lui Ellen, dar fermă, este singura de pe bilă din unitatea părintească extinsă și primește Ellen un loc la Threshold, un centru de tratament condus de un medic cunoscut pentru metodele sale neconvenționale. Acesta este dr. Beckham, interpretat de Keanu Reeves cu simplitatea sa de marcă.

Există alți șase pacienți în casa Pragului, fiecare definit de problema lor particulară. Există anorexica gravidă. Există fata care își înfige barfa într-o pungă de hârtie sub pat. Există fata cu tubul de alimentare. Luke (actorul câștigător al premiului Tony, Alex Sharp , în debutul său în film) este un dansator de balet anorex, care o ia pe Ellen sub aripa lui chat, arătându-i frânghiile. Ei vorbesc în codul bolilor lor. Două fete vorbesc despre binging, una spunând: „Înghețata vine cel mai ușor”. Există o discuție despre dacă Emma Stone este sau nu grasă. Ellen spune că crede că Stone are doar „oase mari”. O mulțime din acest dialog are un inel inconfundabil de năprasnic al adevărului, despre secretele murdare și murdare.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 47m 2017 671 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar