To All the Boys: P.S. I Still Love You - Tuturor băieților: P.S. Te mai iubesc și-acum (2020) online subtitrat

To All the Boys: P.S. I Still Love You
To All the Boys: P.S. I Still Love You – Tuturor băieților: P.S. Te mai iubesc și-acum (2020)

Sfârșitul „To Toți băieții pe care i-am iubit înainte” a fost de-a dreptul John Hughes-ian, incluzând un sărut mare între Lara Jean Song-Covey și Peter Kavinsky pe un teren de fotbal menit să răsune cu pumnul pompat al lui Judd Nelson la sfârșit. din „ Clubul de mic dejun ”. În funcție de privitor, aceasta a fost fie o victorie majoră, fie o pierdere; o continuare nu putea oferi decât amenințarea sau speranța că un alt băiat va apărea în viața lui Lara Jean. „To To the Boys: PS I Still Love You” are loc aparent săptămâni după original, și pentru că este un rom-com pentru adolescenți suficient de solid care abordează provocările care vin după atracție – relația – plăcerea ei va depinde în mare măsură de faptul că tu dorește ca Peter să fie băiatul principal pe care Lara îl iubește, sau nu.

Filmul începe cu filme care vor fi pe placul celor care vor mai mult de la Lara Jean ( Lana Condor ) și Peter ( Noah Centineo) împreună, prima lor întâlnire. El o duce la un restaurant italian și după ce Peter devine excesiv de râvnit de a avea două furculițe (astfel încât să poată arunca una pe podea), aerul colectiv devine și mai ciudat. „Aceasta este prima mea întâlnire – nu am mai fost niciodată iubită”, mărturisește Lara Jean. „Sper că sunt bine.” Poate că asta este dulce pe pagină (sau în romanul adaptat al lui Jenny Han), dar lasă o senzație ciudată în stomacul dvs. Și devine evident că, în timp ce Lara Jean va încerca din greu să fie prietena lui bună (chiar schimbând părți din cine este), nu va face multe lucruri speciale pentru ea, în ciuda extensiei sale experiență de iubit care se întâlnește cu fosta prietenă a Lara Jean, Emilija Baranc.

Între cele 30 de oarecum ciudat cântec al pop-ului său, picături de ac, și printre paletele sale agresive de culori din partea regizorului / cinematografului Michael Fimognari (acest film este chiar mai tânăr și roz decât primul film al regizorului Susan Johnson, pe care Fimognari l-a filmat), povestea are destule pentru cei care nu sunt înrădăcinați pentru echipa PK + LJ. Așa cum Lara Jean i-a atras atenția lui Peter atunci când a primit o scrisoare de dragoste pe care nu a vrut să-i trimită niciodată, o zdrobire de clasa a șasea, pe nume John Ambrose McClaren ( Jordan Fisher) a primit una și a scris una frumoasă înapoi. Dar înainte ca Lara Jean să o poată peria, el apare la casa de pensionare, unde se oferă voluntar. Fisher transmite cum John Ambrose are ochii pentru Lara Jean cu zâmbete strălucitoare, care alunecă perfect în orice referință pe care o poate face la momentele de legătură pe care le-au împărtășit cu ani în urmă.

Scenariul (de la Sofia Alvarez și J. Mills Goodloe) prezintă un caz puternic în legătură cu motivul pentru care John Ambrose (El este bine vorbit! Poate să joace o pisică romantică la pian în timp ce vorbește!) Ar fi mai bine pentru, nu, mai meritat Lara Jean. Ei chiar împărtășesc o adorabilă memorie de costum de Halloween, care împerechează înțelepciunea lui Lara Jean și John Ambrose mai mult decât orice este exact aceea care leagă Lara Jean și Peter. În timp ce Lara Jean și John Ambrose lucrează împreună la un joc de bingo, își dau seama că sunt „șchiopi într-un mod fain”. Conexiunea este adorabilă și la fel de evidentă ca mașinațiile ulterioare ale filmului pentru a proteja relația de pe ecran între cele două mari vedete ale sale, Condor și Centineo.

Părțile mai bune ale acestui film, așa cum s-ar putea presupune, se întâmplă în afara situației Lara Jean și Peter. John Corbett are câteva scene însorite ca tatăl Larei Jean, cu un posibil nou interes de dragoste și, deoarece această continuare are atât de adânc după amblingenul sănătos al unui sezon „Gilmore Girls”, nu se grăbește să ordoneze lucrurile. Și mai bine, povestea are câteva învârtiri frumoase atunci când abordează relațiile din trecut ale Larei Jean, care nu sunt romantice, dar sunt și mai definitive despre locul în care se află ea acum și cu cine stă la capăt. Este mai inspirată decât comedia ușor amuzantă, care apare uneori din rezidenții pensionari sau interacțiunile scurte pe care Lara Jean le are cu prietenele ei dulci Chris ( Madeleine Arthur ) și Lucas ( Trezzo Mahoro ).

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

1h 42m 2020 562 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar