Timecop - Răfuială dincolo de moarte (1994) online subtitrat

Timecop
Timecop – Răfuială dincolo de moarte (1994)

Acest film faimos urmărește călătoria în timp a unui polițist pe nume Max Walker, interpretat de Jean-Claude Van Damme.
Anul 1994. Soția lui Walker, Melissa (Mia Sara), este pe punctul de a-i da vestea că așteaptă primul lor copil, când cei doi sunt atacați de un grup de ucigași. Walker, întins pe peluză, bătut măr și împușcat, privește neputincios cum casa în care se afla soția lui, sare în aer. Zece ani mai târziu, Walker este angajat al Comisiei Timpului, o agenție federală care a luat ființă în 1994, după ce guvernul american a descoperit că tehnologia călătoriei în timp este fezabilă. Rolul comisiei este să împiedice călătoriile în timp pentru a proteja interesele economice ale SUA. Walker află că un senator corupt pe nume McComb (Ron Silver), unul dintre fondatorii agenției, o exploatează în folosul propriu, încercând să monopolizeze călătoriile în timp și să se îmbogățească rapid la bursa de acțiuni. Walker călătorește înapoi în timp pentru a-l împiedica pe McComb să își ucidă fostul partener. În același timp, Walker speră să își salveze și soția și va afla astfel că atacul asupra casei lui a fost comandat de însuși McComb pentru a-l opri pe Walker să-i descopere planurile mârșave.

Ei bine, spune filmul, prezentul este definit ca acum. Acest lucru se datorează faptului că „puteți călători în timp, dar nu în viitor, pentru că viitorul nu s-a întâmplat încă”. Da, dar odată ce călătorești în timp, prezentul devine viitorul care încă nu s-a întâmplat. Și în plus, cum se poate întoarce un timecop călătorie în prezent din trecut fără, în realitate, să călătorească în viitor? Vedeți ce ne opunem aici. „Timecop”, „Terminator cu chirii mici”, este genul de film la care cel mai bine nu se gândește deloc, căci în acest fel se află nebunia. Chiar și în ultimele cadre ale filmului, ni se prezintă paradoxuri, ca atunci când un timecop obosit ( Jean-Claude Van Damme ), s-a luptat de-a lungul deceniilor pentru a pune lucrurile la punct,Tată ! „Ce și unde este persoana, identică cu Van Damme, pe care copilul a cunoscut-o ca tată? Nu înseamnă că există un timecop în plus? Ce se întâmplă când se întâlnesc? Ah, dar filmul a răspuns deja că întrebare, într-o scenă în care un senator american rău care călătorește în timp se întâlnește în trecut. Reguli sunt, nu puteți să vă atingeți „fără să vă stabiliți o chirie temătoare în materialul timpului. Când cei doi tineri intră în contact, ei sunt procesat imediat de un program de computer care se topește unul cu celălalt, cu unele aceleași consecințe temătoare, care au făcut viața mizerabilă pentru bietul tip de argint din „ Terminator 2: Judgment Day”Timecop” aruncă totul în oală. Este un film de copilaș despre o conspirație politică, care se desfășoară aproximativ din 1863, când aurul destinat armatei lui Lee este furat, până în 2004, când poate fi folosit pentru a finanța o campanie politică. ( Credința că cantitatea de aur care poate fi transportată pe un singur cal ar face o diferență financiară în 2004 este cel mai optimist element din film.) Van Damme îl joacă pe polițist, pe nume Walker, care locuiește cu soția sa, Melissa, ( Mia Sara) într-un fel de conac gotic cu patru etaje, turnat, cu două etaje, care, după cum știm cu toții, este reședința tipică a polițiștilor din Washington, DC. Casa pare prea mare pentru nevoile lor, până când realizăm că planul filmului intenționează să folosească sindromul Călăreț al urcă în scenele sale culminante, care au loc într-o noapte întunecată și furtunoasă; acele pornițe vor fi necesare pentru ca oamenii să se poată agăța de unghiile lor.

Guvernul SUA este îngrijorat de încercările de a schimba trecutul și a decis să-și creeze forța de timp, care va fi condusă de polițiștii districtului Columbia. Nu este explicat cum CIA lasă această prună să se îndepărteze de ei. Ron Silver îl joacă pe McComb, senatorul ambițios care intenționează să manipuleze trecutul pentru a se alege ales președinte și, desigur, acesta îl face un criminal, vinovat de „călătoria în timp cu intenția de a modifica viitorul”. Timpul călătorilor se lansează în trecut prin faptul că a fost legat într-o rachetă care dă în jos șinele spre un perete.

Chiar înainte să lovească peretele, dispare. Bine, cu excepția cazurilor în care călătorii se materializează în trecut, racheta a dispărut. Dacă nu merge în trecut cu ei, de ce este necesar acest lucru? Dacă rămâne în prezent, de ce dispare? Și de ce, oh, de ce, dacă călătoria înapoi este atât de dificilă, călătorii sunt capabili să se întoarcă la prezent, apăsând pur și simplu un buton pe un mic dispozitiv pe care îl poartă legat de corp? Dar nu conteaza. Van Damme se aventurează în trecut, îi întâlnește pe Silver și pe alte răutăți acolo și se strecoară înainte și înapoi, într-o încercare din ce în ce mai disperată de a-și salva viața, soția și viitorul, în timp ce nu se înfășoară fără speranță în paradoxuri. Filmul, regizat de Peter („2010”) Hyams, se distrează între timp cu scene de sex care se dovedesc a fi doar realitate virtuală,Forrest Gump „se presupune că nu a inventat pentru un autocolant până în anii ’70.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 39m 1994 952 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar