Time to Hunt - E timpul vânătorii (2020) online subtitrat

사냥의 시간
Time to Hunt – E timpul vânătorii (2020)

Ca context pentru cei care nu știu, Coreea de Sud nu are echivalentul celui de-al doilea amendament al Statelor Unite. În schimb, țara aplică un control strict al armelor – armele aflate în proprietate privată trebuie depozitate la secția de poliție – și împușcături fatale nu se întâmplă niciodată acolo. Este important să știți când vizionați filme coreene: explică de ce eroul disperat din „Oldboy” își luptă drumul printr-un hol înarmat doar cu un ciocan sau șocul publicului când cuțitele ies la capătul „Parazitului”.

Regizorul Yoon Sung-hyun s-a născut în SUA, dar a urmat școala de film din Coreea, unde are loc thriller-ul de supraviețuire cu impact mare „ Time to Hunt ”. Povestea a patru tineri hoți, un ucigaș neobosit și o mulțime de gloanțe, cel de-al doilea lungmetraj ultra-violent, în stil hollywoodian de la Yoon, este o îndepărtare radicală din filmul său studențesc din 2011, „Bleak Night”, și din legile armelor din țară. în general. Ajutorul îi are în minte în mod clar pe Christopher Nolan și Michael Mann, punându-și propriul rotație pe răcoarea și precizia detașată, văzute în filme precum „The Dark Knight” și „Heat” – deși complot-ul lui este o mizerie.

Cadrul nu este Coreea de Sud așa cum îl știm, ci un viitor distopic, în urma unei crize financiare care a devastat economia și a lansat proteste de masă și tulburări politice. O lovitură istorică timpurie dezvăluie un oraș modern sumbru, nu spre deosebire de cel în care Clive Owen s-a împiedicat după bombardarea cafenelelor din „Copiii bărbaților” din Alfonso Cuarón: un mix de mașini vechi și noi trec pe străzile înfundate de poluare, umbrit de masive panouri electronice și supraveghere video de poliție. Yoon se angajează să construiască din lume mai devreme, care servește filmul cu mult mai târziu, când vine momentul să orchestrăm o serie de seturi atmosferice pe străzi pustii și clădiri abandonate.

– Droguri și arme – ce naiba s-a întâmplat? ex-con ex-jun Jun-Seok (Lee Je-hoon) îi întreabă pe cei mai buni prieteni ai săi, Jang-ho (Ahn Jae-hong) și Ki-hoon (Choi Woo-shik, fiul din „Parazit”) după ce au studiat metropola aparent de nerecunoscut . Ar fi o întrebare corectă dacă tinerii imorați nu ar fi ei înșiși criminali. Jun-Seok a petrecut ultimii trei ani în spatele gratiilor, făcând timp pentru o slujbă pe care a calculat-o greșit, dar coreeanul câștigat s-a prăbușit atât de prost în intervalul de timp, încât scorul lor este acum în valoare de cel puțin 2.000 de dolari.

Iun-seok sugerează că mai planifică încă unul. El cunoaște o casă ilegală de jocuri de noroc în care stivele de dolari americani stau în spatele ghișeului, implorând practic să fie deturnate. De asemenea, cunoaște un traficant de arme care îi poate conecta cu felul de artilerie grea care se vede rar pe ecranele coreene. Și și-a dat seama unde pot merge toți cu banii, descriind o viață mai simplă pe plajele din Taiwan.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

2h 14m 2020 548 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar

 
Seriale si filme pe Alese