Time Loop (2020) online subtitrat

Time Loop
Time Loop (2020)

Ca mare fan al filmelor SF, am iubit întotdeauna genul călătoriilor în timp. În special îmi place foarte mult filmele cu buclă de timp. Premisa unui personaj care trebuie să repete aceeași zi din nou și din nou până când își dau seama cum să rupă bucla m-a intrigat întotdeauna. Acesta a fost principalul motiv pentru care am vrut să verific filmul de astăzi. Filmul Time Loop ajunge direct la subiect cu titlul său, deoarece nu este surprinzător despre o persoană blocată într-o buclă de timp. Am fost puțin îngrijorat de faptul că filmul pare a fi un film cu buget mai mic, mai ales pentru că sci-fi / călătoria în timp nu funcționează întotdeauna atât de bine la un buget redus. În timp ce încerc să verific fiecare film de călătorie de fiecare dată, deși am crezut că merită să verific. Bucla de timpeste un film solid de călătorie în timp al cărui buget mai mic îl împiedică să aducă ceva extrem de original genului.

Ricky a fost înstrăinat de tatăl său (Riccardo) de câțiva ani după ce părinții lui s-au despărțit din cauza faptului că Riccardo a fost mai concentrat pe munca sa decât familia sa. Ca om de știință, Riccardo a fost practic negat de comunitatea științifică, deoarece majoritatea cred că teoriile sale sunt nebune. În ciuda faptului că nu are cea mai bună relație cu tatăl său, Ricky decide să ia un stagiu cu el pentru a se reconecta, sperăm. Lucrând la teoriile tatălui său, cei doi creează din greșeală o mașină a timpului care trimite oamenii cu puțin peste o oră în trecut. Ricky ajunge să intre în mașina timpului și, în curând, se blochează într-o buclă a timpului. Ricky trebuie să-și dea seama cum să iasă din bucla de timp, în timp ce remediază greșelile create de alte versiuni ale sale.

După ce am urmărit Time Loop, am avut câteva sentimente mixte. Sunt câteva lucruri care mi-au plăcut, dar filmul are și unele probleme.

În ceea ce privește aspectul pozitiv, cred că Time Loop face o treabă bună la a fi un film de călătorie în timp / buclă în timp. În multe privințe, filmul urmează planul pe care îl urmează majoritatea filmelor din gen. În afara unor setări, cea mai mare parte a filmului se referă la blocarea într-o buclă de timp. Acest lucru implică în principal să descoperiți cum să ieșiți din el și să remediați toate problemele create de acesta în primul rând. La fel ca toate filmele cu buclă de timp, acest lucru implică și Ricky evitarea altor versiuni ale sale pentru a preveni un paradox al timpului. Filmul face o treabă bună folosind acest lucru, deoarece există câteva momente inteligente care profită de mai multe versiuni ale lui Ricky care rulează în același timp.

În general, cred că fanii filmelor cu buclă de timp se vor bucura de Time Loop . Filmul rămâne destul de aproape de formula genului, deoarece nu face nimic nou pe care nu l-am văzut folosit în alte filme. Mi s-a părut că filmul este un fel de previzibil, dar asta se datorează în principal faptului că am văzut destule filme din genul în care am devenit destul de priceput să descopăr întorsăturile înainte de timp. Dacă sunteți în căutarea unui film extrem de original din Time Loop, ați putea fi puțin dezamăgit. Aș spune că filmul este încă destul de bun la crearea unui film distractiv de călătorii în timp.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 2,00 din 5)
Încarc...

1h 24m 2020 291 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD
Informatie
Actori
Background

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar