Tiger House (2015) online subtitrat

Tiger House
Tiger House (2015)

O tânără pe nume Kelly se furișează în casa iubitului ei, Mark, pentru a-i da o veste serioasă, dar… nu se știe dacă e și plăcută. Însă curând Kelly descoperă faptul că nu e singura musafiră nepoftită în casa lui Mark: o gașcă de bărbați înarmați dau buzna peste ea. Tatăl lui Mark, Doug, are o meserie care-i permite să ruleze sume foarte mari de bani, iar planul atacatorilor este acela de-al coopta pe Doug într-un jaf la locul său de muncă și folosirea familiei sale ca mijloc de negociere. Kelly se ascunde în apropiere și, astfel, aude întregul plan al agresorilor, iar acum că știe toate aceste lucruri este pur și simplu prea periculoasă pentru a fi lăsată în viață.

Tiger House a fost debutul în lungmetraj al regizorului Thomas Daley, care făcuse doar scurtmetraje în trecut. Trebuie să spun, este un început destul de al naibii de bun. Sinopsia de bază de la IMDb.com este despre fetița pe nume Kelly (Kaya Scodelario) care se strecoară în casa iubitului ei într-o noapte, doar pentru a găsi că nu este singura invitată neinvitată. Un grup de hoți intră în casă și o iau pe iubitul ei și familia sa în ostatic cu intenția de a jefui locul de muncă al tatălui vitreg. Acum, ea trebuie să-și dea seama de o cale de a scăpa înainte să o găsească și ea.
A fost un film foarte suspans, care nu a avut nevoie să se bazeze pe sânge și gore, concentrându-se pe personaje și pe situația tensionată. Există sânge, dar nu mai puțin sânge. Tiger House a oferit câteva spectacole grozave ale lui Kara Scodelario ( trilogia Maze Runner ), Dougray Scott ( Mission Impossible II 2000) în rolul lui Shane și Ed Skrein ( Deadpool 2016) în calitate de hoț psihopat.

Tiger House a avut un început foarte lent și un final foarte rapid. Odată ce acțiunea începe în sfârșit, este epică! Când vine vorba de filme de invazie acasă, acesta nu aduce nimic nou la masă. Cred că personajele, povestea și suspansul sunt cele care fac acest succes. Acest film a zburat complet sub radar, dar dacă îți plac thrillerele cu suspans, ar trebui să dai o șansă Tiger House !

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 2,00 din 5)
Încarc...

1h 20m 2015 391 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar