Through My Window - De la fereastra mea (2022) online subtitrat

A través de mi ventana
Through My Window – De la fereastra mea (2022)

Raquel (Clara Galle) este absolventă de liceu și are un talent pentru scris, dar îi lipsește încrederea de a lăsa pe oricine să o citească. Acesta este un detaliu important, pentru că o face ceva mai mult decât un cap gol care plutește deasupra unui vas de hormoni care fierbe pentru bucata de carne care locuiește alături: Ares (Julio Pena), ca în Zeul Războiului, un adevărat fiu al bogaților care locuiește într-un conac și se antrenează ca un nebun și se pare că se plimbă cu fundul afară suficient de des pentru a merita să-l vedem în primele momente ale filmului. DOAR DACĂ RAQUEL AR PUTEA VEDEA CUL Acela. Ea vede totul, urmărindu-și Insta și așa ceva și salvând toate fotografiile pe hard disk și privindu-l de sub tribune în timp ce el face antrenamente fără cămașă la antrenamentul de fotbal și urmându-l la cimitir într-o zi ploioasă. O adevărată obsesie sănătoasă, Raquel.

Dar ghicește ce? El stie. Ares știe foarte bine că îl poftește ca un horndog la alt câine. Există un artificiu complicat în care el îi fură wifi-ul și au un schimb aprins, apoi o confruntă după urmărirea cimitirului. Este de remarcat faptul că Ares a lovit (înțeles?) multe oi în scurta sa existență, iar frații săi Apolo (Hugo Arbues) și Artemis (Eric Masip) – cineva îi împiedică pe părinții lor să mai aibă un băiat și să-l numească Argo – și familia lor. manevrarea Sofia (Rachel Lascar) îi permite afemeiarea. Așa că o vede pe Raquel ca pe o altă cucerire și o numește crud/tachinător „vrăjitoare”. Totul este corect în război și dragoste, știi.

Așa că Ares o tachinează pe Raquel, până când Afrodita ei interioară iese la iveală, apoi o lasă atârnată. Dar ea nu este un șoarece în bibliotecă. Ea se ridică în picioare până când el pune gura pe ea și apoi se bălăcește pe podea chiar în fața noastră. Apoi ea răspunde tachinarea și, înainte să-ți dai seama, sparge-o-rama, chiar acolo, pe masa lui de biliard. Raquel are câțiva prieteni, Daniela (Natalia Azahara), un tip de petrecere, și Yoshi (Guillermo Lasheras), un tip slab care își dorește ca prietenia lor să nu fie atât de platonică. Destul de curând, se poate întâmpla ca zeul care merge pe pământ să aibă sentimente reale, iar fata scriitoare liniștită ar putea avea suficientă substanță în ea pentru a-l inspira să le împărtășească. Dar, așa cum a spus înțeleptul odată, DACĂ AR FI ATÂT DE SIMPLU.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

1h 52m 2022 25 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar