This Is Where I Leave You - O săptămână nebună (2014) online subtitrat

This Is Where I Leave You
This Is Where I Leave You – O săptămână nebună (2014)

Prezența Jane Fonda , mai strălucitoare ca niciodată la 76 de ani, oferă, de asemenea, o anumită distracție binevenită , care este acum mult mai în largul său cu umor decât în ​​zilele sale de starletă de la începutul anilor ’60. Este destul de amuzantă ca o mamă-zilla, care cere copiilor ei să se reunească și să stea Shiva timp de șapte zile după moartea tatălui lor nu foarte religios. „Sunteți cu toții întemeiați”, îi spune ea descendenților ei încruntați despre ritualul pe care ar fi vrut să-l respecte patriarhul lor.

Hillary, un terapeut cu copii și excesiv de împărtășită (își extinde priceperea sexuală a soțului răposat la orice și care se află la îndemâna urechii), este cunoscută pentru infamul său ghid de părinți, „Cradle and All”, care încă își are puiul fierbând peste intimitate. secretele de familie pe care le-a dat lumii. Între timp, Fey’s Wendy, o casnică nefericită și mama a doi copii (inclusiv menționatul menționat anterior), cu un soț obsedat de muncă, contrazice insistența mamei sale de a păstra tradiția cu această observație: „Mamă, stai exact în același loc pe care l-am pus pomul nostru de Crăciun. ”

Cumva, Fonda își menține demnitatea, chiar dacă recenta slujbă a personajului ei devine obiectul batjocurii de una (sau două sau trei) de prea multe ori. Alți actori nu sunt atât de norocoși.

Toată lumea primește o problemă mare de obsedat, deși Bateman – al cărui Judd era naratorul romanului – primește câteva bonusuri, împreună cu faptul că a fost doborât fizic la pământ cel puțin de trei ori. Perfecționistul său producător de radio din Manhattan a fost într-un funk de când a descoperit că soția lui ar prefera să-și sărbătorească ziua de naștere făcând sex cu șeful său, un șoc de porc sexist ( Dax Shepard ), decât să sufle lumânările de pe tortul ei personalizat. . Fără slujbă, fără soț, fără casă – dintr-o dată. Și, așa cum ar fi vremea proastă, nici tată.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 3,50 din 5)
Încarc...

1h 43m 2014 301 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar